MTZ Belarus

Ili su pomoćni klipovi duži nego što treba ili nije dobro namešteno prilikom montaže. Jesi li ti montirao ili neko drugi?
:O Kupio tako od coveka, mislim da je on tako narucio da mu dodje traktor, kod mene je vec 4 godine nikad nije bilo problema....pitam reko da ne napravim pa da opet rokne ako ima mozda neki drugi problem ili se jednostavno desilo

To sto je puklo nije navareno na tu plocu,ide kroz nju,ili i ako jeste navareno ,ti nemoj to da navarujes,pravilno je da prodje kroz plocu tesno,i to da drzi tj nosi teret.Var je tu samo da se ne izvuce napolje iz te ploce,tj on ne bi trebalo da nosi nista.Znaci koliko vidim to je puklo pored vara,ta osovinica ili kako god se to zove ,je pukla,tvrd materijal,ja bih tu nesto mekse stavio,bolje da se iskrivi nego da pukne.

To sto je puklo nije navareno na tu plocu,ide kroz nju,ili i ako jeste navareno ,ti nemoj to da navarujes,pravilno je da prodje kroz plocu tesno,i to da drzi tj nosi teret.Var je tu samo da se ne izvuce napolje iz te ploce,tj on ne bi trebalo da nosi nista.Znaci koliko vidim to je puklo pored vara,ta osovinica ili kako god se to zove ,je pukla,tvrd materijal,ja bih tu nesto mekse stavio,bolje da se iskrivi nego da pukne.
Ja sam isto pomislio da ta osovinica ide do drugog kraja i klipa...videcu kada probam da skinem da li je osovina ili vareno, gde uopste da nadjem takvu osovinicu? Agropanonka jedino pretpostavljam

nasao sam, nije ipak osovina samo je neko parce, ako je verovati ovoj slici sa neta

Poslednja izmena:
Ma ne do drugog kraja nego do druge strane te ploce,tako bi pravilno trebalo biti uradjeno posto to nosi teret,a samo navariti sa cela na tu plocu je po meni sve samo ne pravilno.
Osovinca nije pojedinacni deo,to ide sa tom plocom,nema tu rezervnog dela.Nzm jel bi tu nesto tipa c45 pun materijal u tom preseku drzalo,ili bi bilo previse mekano pa se savije.Svejedno ili kupis tu celu plocu sa osovinicom drugu,ako negde ima,a da je od istog proizvodjaca,ili jednostavno ti strugar napravi,to je jednostavno.Ja licno da imam isti problem, bi strugaru spremio materijal za osovinicu,i tu plocu bi sam napravio ,oblik,i rupe za srafove bi izbusio,samo zbog te osovine bi nosio da je on odradi na meru i rupu u ploci da izbusi za nju,mora prolaziti kroz plocu tesno,i onda samo malo zavariti okolo.

Hvala ti puno, sad mi je sve jasno kad si tako detaljno opisao...imam dobrog strugara tako da cu to i odraditi, ziv bio! :ppozdrav:

Nazad
Vrh