nebojsa100
Član
Evo da ne bude da samo hvalim ruse
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Доста добро сам прошао: прекидач светла (писао сам о томе - на први клик укључује позицију напред и назад а на други треба да на то дода још оборена светла. Међутим, на други клик укључује само фарове а позиције искључи. Да, искључи и светла инструмент табле а на први клик је и то било укључено) и после орања задња гума испустила (вулканизер каже да се расцепила на саставу. А има годину дана.). Данас сам га опрао и паркирао.Tri dana oranja, 4-5 kvarova na rusu (sitnice al' opet oduzmu vreme), i potencijalni šesti kvar koji bi mogao da bude velik. Tek treba da se utvrdi da li je zaista kvar ili lažna uzbuna...
Ove današnje unutrašnje gume su katastrofa, meni kaže vulkanizer da od deset kvarova je devet, što propusti unutrapnja na sastavu...Доста добро сам прошао: прекидач светла (писао сам о томе - на први клик укључује позицију напред и назад а на други треба да на то дода још оборена светла. Међутим, на други клик укључује само фарове а позиције искључи. Да, искључи и светла инструмент табле а на први клик је и то било укључено) и после орања задња гума испустила (вулканизер каже да се расцепила на саставу. А има годину дана.). Данас сам га опрао и паркирао.