Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brzo se kaješ. Nema tu opšte mnogo problema kod tebe. Jedini je sa anlaserom ili strujom do njega. Ništa strašno.Postovane kolege mogu vam reci da sam se pokajao sto sam uzeo belarusa. Problemi samo jedni za drugim se nizu. Ili sam ja baksuz nemam pojma. Sad trenutno tesko pali kao da je akumulator prazan. 5-6 puta pokusam pa upali. Bio majstor kaze radi na jednom akumulatoru drugi crko. Odem juce kupim oba nova. Sad stavim nista isti problem. Izgleda sam dao oba dobra akumulatora na reciklazu. Kazaljka obrtaja sat vremena radi dva ne radi. Plovak goriva pokazuje prazan. Rezervoar ima prljavstine zaceplja. Juce stade do filtera nadjem komadic zice dal crijevo puca iznutra nemam pojma. A traktoru je tek 600 sati.
Шта си се покајао јбг кад је најјефтинији у тој класи који год...то привуче људе,само га притисни добро док је у гаранцији нек поправљају...Ако ти је у гаранцији што купујеш акумулаторе било шта!Postovane kolege mogu vam reci da sam se pokajao sto sam uzeo belarusa. Problemi samo jedni za drugim se nizu. Ili sam ja baksuz nemam pojma. Sad trenutno tesko pali kao da je akumulator prazan. 5-6 puta pokusam pa upali. Bio majstor kaze radi na jednom akumulatoru drugi crko. Odem juce kupim oba nova. Sad stavim nista isti problem. Izgleda sam dao oba dobra akumulatora na reciklazu. Kazaljka obrtaja sat vremena radi dva ne radi. Plovak goriva pokazuje prazan. Rezervoar ima prljavstine zaceplja. Juce stade do filtera nadjem komadic zice dal crijevo puca iznutra nemam pojma. A traktoru je tek 600 sati.
Nemoj druže mnogo da se brineš i nerviras,gluposti i sranj.... ima svuda,jeste zajebano kad das dobre pare za nesto i ono ti skače po živcima kao da je staro,ako ti je za utehu drugar uzeo strajka onog 100 čini mi se,15 reklamacija u prvih 30 dana,sve gluposti ali prave problem.Nisam samo jer ovi iz Agroteka nisu mogli cekati kredit a ja nisam imao svu lovu. Plasticni. Nisu providna ali su jako loseg kvaliteta. Ono od povrata je puklo samo od sebe traktor bio u mirovanju 7-8 dana nije paljen jedno jutro lokva. Stavio sam kvalitetnije. Ove zime cu poskidati oba rezervoara da ih ocistim i promijeniti komplet crijeva.
U rusu nije piezo zujalica već ona kao relej (to u stvari i jeste relej), ali ništa ne fali, može i piezo. Stoji sa donje strane na sredini instrument table. Kao što rekoh originalna zujalica je kao relej i ima nogice na koje nailaze stopice (instalacija za zujalicu su dve žice sa stopicama). Ne znam kako ti izgleda ta tvoja piezo, da li je u nekom kućištu ili je samo golišava zujalica sa dve tanke žice. Ako je ovo drugo onda moraš nekako zalemiti žice ali opet ostaje kako da je pričvrstiš negde. Originalna zujalica je pričvršćena za plastiku instrument table pa i ta plastika rezonuje da bi se jače čula zujalica (mada se ona teško čuje kad traktor radi). Neke bolje zujalice (iz nekih auta) imaju već samo kućište zujalice napravljeno da rezonuje pa su mnogo glasnije. Ja sam na najlonu meni kupio dve polovne heline zujalice (prodavac je rekao da su iz golfa) i ugradiću ih kad smislim kako da ne zuje kad traktor ne radi, a da postanu operativne kad motor radi. Tako da mi ne kljucaju u mozak kad dam kontakt sa ključem. Mislim, nije to nešto teško napraviti, treba da nekako ugradim neki induktivni senzor okretanja radilice, ali treba da pravim držač za taj senzor pa uvek to ostavljam za drugi put... Inače, u traktoru mi je trenutno piezo zujalica, ali je u kućištu od nekog automata žmigavaca, izbacio sam tu elektroniku za žmigavce i zalemio žice zujalice direktno na nogice tog automata i onda koristim originalnu instalaciju sa stopicama...uzo sam piezo zujalicu jel se stara više ne oglašava oću da je namestim i da polako sve vraćam oko te struje i tih sitnica u fabričko stanje pa me interesuje kako se ona menja jel se lemi na tablu
E to mene nervira. Uzeo sam novo da barem 1000-2000 sati ne razmisljam. Imam tafea 2011 godiste nije nista taknuto osim ulja i filtera gotov 5 hiljada radnih sati. Al nista od toga. I nervira me cijena sto je kod nas toliko skuplje. Za iste pare moze se kod vas uzeti 1025. Nego skidaju kajmak trgovci.Nemoj druže mnogo da se brineš i nerviras,gluposti i sranj.... ima svuda,jeste zajebano kad das dobre pare za nesto i ono ti skače po živcima kao da je staro,ako ti je za utehu drugar uzeo strajka onog 100 čini mi se,15 reklamacija u prvih 30 dana,sve gluposti ali prave problem.
Evo ja lično pre deset dana radio dizne na kombiju,sve 4 remontovane u jednom od zvučnijih imena u Beogradu,6 meseci garancije na njih i posle 1500km 4 klip uništila dizna,epilog jedno 3500e i 2 meseca bez kombija.