MTZ Belarus

@Rakin Proveri da ti nije zacepljeno ,priguseno,necim ono crevo ispod sto povezuje 2 rezervoara.Tolika razlika da bude izmedju 2 rezervoara,nema sanse.

Postovane kolege mogu vam reci da sam se pokajao sto sam uzeo belarusa. Problemi samo jedni za drugim se nizu. Ili sam ja baksuz nemam pojma. Sad trenutno tesko pali kao da je akumulator prazan. 5-6 puta pokusam pa upali. Bio majstor kaze radi na jednom akumulatoru drugi crko. Odem juce kupim oba nova. Sad stavim nista isti problem. Izgleda sam dao oba dobra akumulatora na reciklazu. Kazaljka obrtaja sat vremena radi dva ne radi. Plovak goriva pokazuje prazan. Rezervoar ima prljavstine zaceplja. Juce stade do filtera nadjem komadic zice dal crijevo puca iznutra nemam pojma. A traktoru je tek 600 sati.
Brzo se kaješ. Nema tu opšte mnogo problema kod tebe. Jedini je sa anlaserom ili strujom do njega. Ništa strašno.
Kakva je taj majstor kad te natera da daš 2 dobar komulatora u staro gvožđe? :)
Ovo oko goriva uzmeš i očistiš lepo. Ako treba skineš i rezervoare ispereš ih. Mada sumnjam da su prljavi posle 600 h osim ako neko nije ne znam šta sipao u njih.
Pokazivač goriva najverovatnije ne radi jer žica negde pravi spoj na masu.
Obrtaji... ma šta će ti obrtaji si majstor ili nisi. To se po sluhu i te kako čuje na rusu. Zapamti zvuk dok radi pa ćeš znati i kad ne radi. :)

Postovane kolege mogu vam reci da sam se pokajao sto sam uzeo belarusa. Problemi samo jedni za drugim se nizu. Ili sam ja baksuz nemam pojma. Sad trenutno tesko pali kao da je akumulator prazan. 5-6 puta pokusam pa upali. Bio majstor kaze radi na jednom akumulatoru drugi crko. Odem juce kupim oba nova. Sad stavim nista isti problem. Izgleda sam dao oba dobra akumulatora na reciklazu. Kazaljka obrtaja sat vremena radi dva ne radi. Plovak goriva pokazuje prazan. Rezervoar ima prljavstine zaceplja. Juce stade do filtera nadjem komadic zice dal crijevo puca iznutra nemam pojma. A traktoru je tek 600 sati.
Шта си се покајао јбг кад је најјефтинији у тој класи који год...то привуче људе,само га притисни добро док је у гаранцији нек поправљају...Ако ти је у гаранцији што купујеш акумулаторе било шта!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh