MTZ Belarus

Jeste tapacirung, nisu da kazem obicne tiple okrugle, sa jedne strane su zasecene,nije pun krug, trebao sam bolje da slikam
Skidam onaj sundjer/platno iz kabine(50% se samo odlepilo) i lepim drugo

Nisam se nikad raspitivao dal je moguće vraćati sate jer mi nikad nije bilo potrebno al mislim da nema šanse iz razloga što me je x puta x preprodavaca zvalo za satove sa malom satnicom,nece nove da ne bude baš providno nego da imaju 2,3 hiljade sati,da moze da se vraća našli bi oni foru ili je možda skuplja fora od novog sata.

Mislim da sam gledao par klipova na ruskom jeziku gde su se bavili tim digitalnim obrtometrom, pa su se i radnih sati doticali. Ako se dobro sećam, gledao sam to pre godinu dve, koriste se neki dodatni generatori impulsa, tako da teško da bi to neko ko nije elektroničar mogao u kućnoj radinosti da uradi.

Edit: našao sam klip, pomešao sam - generator impulsa su koristili za brzimomer u nekom drugom klipu, a za izmenu stanja radnih časova treba da se preprogramira memorija u obrtomeru. Evo klipa pa ko se razume u elektroniku i ima programator mogao bi da uradi ovo...

Poslednja izmena:
Pa to nikad nije ni bila garancija verodostojnosti, koliko domaćina ima da teraju godinama sa neispravnim satovima, što se kaže ide traktor bos..

Nazad
Vrh