MTZ Belarus

Isto je i kod mene, kad je zagrejan (ulje hidraulike) onda moram da dodajem gas da bih brže podigao radilo na kraju prohoda, a i polako upušta radilo kad je podignuto u gornji položaj. Npr. setvospremiram, kad se ukočim izađem da protegnem noge i dignut spremač se spusti za 5-10 minuta, traktor radi... Kad je hladan onda i na leru katapultira sve u vis...

Treba klip da bude žestoko urnisan da ne bi digao.. Moj je pisao na sve strane al je uvek dizao... Jeste da je spuštao za 5 minuta ali boze moj 😁
Pre mesec dana sam bas skido jedan suv kao barut a ni na gasu nije hteo da diže,pritisak 200 na leru.
Otvorimo klip kad neki se napravio pametan kad je remontovao i nabio dve gumice bez plastika,izbio parce gumice od 2cm.

Isto je i kod mene, kad je zagrejan (ulje hidraulike) onda moram da dodajem gas da bih brže podigao radilo na kraju prohoda, a i polako upušta radilo kad je podignuto u gornji položaj. Npr. setvospremiram, kad se ukočim izađem da protegnem noge i dignut spremač se spusti za 5-10 minuta, traktor radi... Kad je hladan onda i na leru katapultira sve u vis...
Kod tebe ima više problema,zbog jednog ne dize a zbog drugog ne drži,sad sta je tačno uzrok i jednog i drugog moralo bi da se vidi na licinom mestu.

Nazad
Vrh