MTZ Belarus

ovde kod mene ima jedan zeleni 82 polovi brzine na dugme na rucici mjenjaca kaze da ima kocnicu mjenjaca ima stub i orbitrol dali je neko prepravljo ili je fabricki neznam sve je orginalno bez budzenja.

Daj ljudi nelupetajte gluposti plavi,braon,crveni.Ja imam braon rus MTZ-82 94 godiste drugi sam vlasnik nista mu nefali ganjam ga samo tako a pricali su mi i punili glavu te je sklapan u bugarskoj te u rumuniji pa menjac ima manu nekvalitetni su spram ovih crvenih belorusa ja jos nisam video da neki crveni ruja 82,1 820 i 920 brze od mene kultivira i ore.Ima i plavi rus kod nas isti ide ko sivonja :D

35a6ryw.jpg
qx14zk.jpg

Znaci los alternator?? a od kog auta si stavio? i kod mene pada napon, a nedavno sam kupio nov :udri: :udri: :udri:

Pa da, onaj orginal se raspao. Pa sam stavio od yuga ( neznam koliko taj ima ampera ) i bio je slab. I onda stavio od auta. Mislim da je vw i audi. Pogledat cu sutra pa ti javim. Morali smo malo kemijati sa nosačima, ali zato sada valja. I taj od 90A sam platio polovnog nekih 25 eura.

Belarusi fabricki nose alternatore od 700 i 1000W sto u prevodu dodje 50 i 71.4A. Vama sto pada napon verovatno imate vise potrosaca neko sto je dozvoljeno za taj alternator..

Pa evo danas recimo, kad sam izasao na put posle oranja, radilo grejanje, brisac, svetla, rotaciono i radio. Napon pao na 11V.

toshiba je napisao(la):
Znaci los alternator?? a od kog auta si stavio? i kod mene pada napon, a nedavno sam kupio nov :udri: :udri: :udri:

Jel ima na njemu šrafić za podešavanje punjenja, letnje-zimsko? Ako ima prebaci na zimsko.

Bubu je napisao(la):
Belarusi fabricki nose alternatore od 700 i 1000W sto u prevodu dodje 50 i 71.4A. Vama sto pada napon verovatno imate vise potrosaca neko sto je dozvoljeno za taj alternator..

svi novi rusi fabricki imaju alternator od 1150w,taj kad rikne zamenjuje se sa 1000w jer 1150w nema za kupiti,700w se davno koristilo

minimum tri godine a i jace,zalosno je samo sto nema nov ako rikne,pa ide 1000w.,ko ima novijeg ruju moze da potvrdi o 1150w

za madjarsku neznam,u srbiji nisam nasao,najvise me nervira kad smanjim gas na ler a svetla utihnu,kod mene se okrece VALEO 90A i nema zime

Nazad
Vrh