Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ratarhr je napisao(la):Komšo mi ima problem na belarusu 820 iz 2005 dođe mu da ga zapali traktor digne prikljucak ali nece da ga pusti dole kako kad sada neki majstor mu oda po avliji, tamo, vamo ali mislim da od tog nista nema dal netko je imo takvo nesta na rusu, kaze jucer je iso orat doso na njivu da ce ga pustit on stoji u zraku .. a plug ima olt 2x14 ..![]()
pa sta mu bi? zbog ceg?ZRENJANINAC je napisao(la):A što se tiče rusa i drugih traktora danas sam doznao da je komšiji rikno motor na Case 95 i eno ga stoji bez motora.Motor ima 400rs. Pa šta mislite koliko bi bilo kvarova na npr tim traktorima da ih ima na desetine koliko ima Belarusa u mom kraju.![]()
nemoj se ljutis moderator koji post nije na odmetMatić je napisao(la):Selidba u temu Slobodna diskusija o traktorima ili lete kartoni!Birajte šta ćete!
ZRENJANINAC je napisao(la):@Lalo
Pri kupovini tvog traktora od 130ks da li si se raspitivao možda za onog od 160ks? Možda da zaigram na tu loptu pa me malo interesuju iskustva za taj traktor.![]()
Jesam, al sam se posle spustio na zemlju.ZRENJANINAC je napisao(la):@Lalo
Pri kupovini tvog traktora od 130ks da li si se raspitivao možda za onog od 160ks? Možda da zaigram na tu loptu pa me malo interesuju iskustva za taj traktor.![]()
Lala iz Banata je napisao(la):Ja vucem trobrazni obrtac Kverneland LI 100 Vario. Fantastican plug i fantasticno oranje.
Nema sta, svaka vam castrile je napisao(la):Ja vucem vogela M1020 ravnjaca 4 brazde sa resetkastom daskom, traktor je 1221.
paorpaor je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Ja vucem trobrazni obrtac Kverneland LI 100 Vario. Fantastican plug i fantasticno oranje.Nema sta, svaka vam castrile je napisao(la):Ja vucem vogela M1020 ravnjaca 4 brazde sa resetkastom daskom, traktor je 1221.![]()
![]()
Bogami skoro da ste u pravu po nihovim tvrdnjama , aj dosta je bilo nemoj da odemo mnogo u offffffff............toshiba je napisao(la):Znaci njih ne afektuje cena dizela![]()
![]()
![]()