nebojsa100
Član
Znaci za sekundarno vratilo sam u pravu al za oprugu na kvacilu nisam 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hhmmmmm,aj neka bude da je takoTako je.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Za to obično najmanje bude kriv stub,probaj da stegnes maticu sa donje strane da "ruka" nema lufta na osovini za početak.Ima li neki način, da se došteluje stub volana da prednji točkovi ne tapšaju prilikom vožnje u većim brzinama?
Krenuću od toga. Hvala!Za to obično najmanje bude kriv stub,probaj da stegnes maticu sa donje strane da "ruka" nema lufta na osovini za početak.
Znaci na ruci ne sme da bude lufta,spone moraju da budu utegnute i spoljni i unutrašnji delovi.Krenuću od toga. Hvala!
Čini mi se, da su spone dobre. Imamo još jednog rusa, na njemu ima lufta u sponama i ne trese u vožnji. Šta je najgori scenario oko trapa? Čisto da znam, kolilo Bromazepana da spremim.Znaci na ruci ne sme da bude lufta,spone moraju da budu utegnute i spoljni i unutrašnji delovi.
Ako je sve to utegnuto i on opet trese onda je problem do trapa a to ne bude jeftina igranka.
Ako ništa od ovih jeftinijih varijanti ne pomogne bude žurka od 600,700e da se uradi kako treba,al onda je jeftinija i bolja varijanta ubaciti hidro volan i ubiju se dve muve jednim udarcem.Čini mi se, da su spone dobre. Imamo još jednog rusa, na njemu ima lufta u sponama i ne trese u vožnji. Šta je najgori scenario oko trapa? Čisto da znam, kolilo Bromazepana da spremim.
Videću sutra onu veliku maticu dole. Ako ne uspem,ide hidro volan. Hvala još jednom!Ako ništa od ovih jeftinijih varijanti ne pomogne bude žurka od 600,700e da se uradi kako treba,al onda je jeftinija i bolja varijanta ubaciti hidro volan i ubiju se dve muve jednim udarcem.
Bas mi tenkjuE baš si me obradovao...
Dobro jutro i tebi..![]()
To je i meni odmah zapalo za oko ipak kada se šipka prebaci tik iznad držača kabine razlika u hodu je samo par milimetra tako da ne bi trebalo da bude problema.To je kvacilo koje nije ispravno a ne normalno.
Belorusku korpu i lamelu novu ili ispravnu kad pravilno postaviš i pravilno nastelujes kvacilo mora da se stiska NORMALNO,znaci nema potrebe da se vuče volan i vozač da bude preko metra da bi se radilo sa njim.
A o ozbiljnijim kvacilima i da ne pričamo,moraju biti bukvalno kao na autu.
A ta prepravka nikako nemoze biti ista,nemas isti hod pedale i postoji velika mogućnost da korpa nece dovoljno odvojiti da potpuno oslobodi lamelu.
Dušane bez ljutnje al kako ti misliš da pravilno nastelujes to kvacilo kad ne znas ni kako izgleda a ne nesto drugo.To je i meni odmah zapalo za oko ipak kada se šipka prebaci tik iznad držača kabine razlika u hodu je samo par milimetra tako da ne bi trebalo da bude problema.
Što se štelovanja tiče, probaću još jednom. Hoće često da zakrči, ali nemoguće da ne odvaja dobro. Jedino da nešto nije uredu sa samim kvačilom.
Da li kod mene na 892 ima dva puta po tri tih poluga što se šteluju? Jel moguće štelovati i one drugih tri bez odvajanja traktora?
One su samo za kardan ili grešim?