MTZ Belarus

Znam da ta opruga dosta znaci kad se pusta kvacilo.
Na Branku je bila nategnuta i znao je da poskoci, malo sam popustio i bilo je kad se pusta kao na autu kvacilo.

Kad budeš imao prilike seti se mene pa probaj.
Na većini traktora je ta opruga oslabila ili je nedovoljno napeta, a na mnogima skoro ni ne radi, pedala im stoji na pola visine...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Evo sutra imam priliku na jednom 552 da probam,u petak na jednom 820,u subotu na jednom 1221.3 i u nedelju na jednoj 820.
To su kvacila koja treba da uradim u sledeća 4 dana pored ostalih ozbiljnijih poslova tako da veruj mi na reč da nemam potrebe da probavam apsolutno ništa jer sam sto se tice rusa probao sve moguće i nemoguce do sad ali nema veze,sto bi Sale rekao NO.
Ovde smo da delimo neka iskustva i znanja i da ubijemo malo vremena a svako ima pravo da radi kako misli da treba.

Od jutros ovaj prvi sklopljen.
Drugom se trenutno vadi menjac.
c34149e868ed254c354af736ff99e188.jpg
318938cab89bd2bf6267e8610d3325c3.jpg

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Jel ima neko od kolega da zna kako se postavlja video snimak a i da je rad da ga postavi da mu prosledim jer ja ne znam.

Traktor je 552 pa na njega ide stari tip korpe,ova je montirana na njega.
Kao što sam rekao,ispravna korpa,u ovom slučaju nova,sve pravilno postavljeno i sve pravilno nastelovano mora da radi ovako.
Uloga opruge je da vrati pedalu u krajnji gornji položaj i to je to.
9d68c2107bf3fef53c8efe453ddc040a.jpg

Ко зна када је то варено, отац је нама на струг направио неку матицу када се стегне она се усуче и нема да се сама отпусти.

Sto se vari ta matica,jel ljudi nisu culi za loctite lepak,ili on ne radi posao ?.
Vare je jer ne znaju da nasteluju to vratilo kako treba i ne znaju razlog odvijanja matice.
Kad se sve uradi kako treba nema potrebe ni za varom ni za lepkom al lepak sad u ovo novije vreme nije lose staviti mozda kad je već dostupno.

Nazad
Vrh