kinez
Član
axa, sad mi je jasno ja imam mtz82 al od skora pa nisam eksperimentisao.hvala puno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gresis druze,mi na 52 mozemo iskljuciti,samo sto nema automatsko ukljucivanje,znaci ili iskljuceni ili ukljuceno.nisam jos ni jednom cuo za to sto si ti rekaozorancile je napisao(la):Rale: Na Mtz 52 je malo kućište i ima samo osovinu sa dva ležaja, a na svim novijim modelima od 82 pa nadalje su velika kućišta koja imaju unutra lamele koje su zaštita od preopterećenja.
Kinez: 52 ima samo dva položaja, automatski uključena i prinudno uključena, a ostali imaju tri položaja: isključena, automatski uključena, prinudno uključena.
to moguce,ali da ne mozes skroz iskljuciti to mi vec malo cudno.na oba rusa moze se iskljuciti,jedino na 52 nema automatsko.zorancile je napisao(la):Robici, nekompletan ti je izvod, zato nemaš automatsko uključivanje. Neko je povadio valjke-rolnice, kao što je Savoris uradio.
Mozda je ga dosta opterecujem i nikad nisam primetio da proklizava , jednostavno pocne da skace al ne proklizava , videcu kad crknu lezajizorancile je napisao(la):Rale, možda ni nemaš lamele, ljudi i to povade pa stave osovinu, pa nema proklizavanja.
a ne,izvinjenje naravno,malo mi caps lock ostao...cemu vika posle celog dana provedenog u njoj?Matić je napisao(la):Zar je to razlog za vikanje?
Rale 83 je napisao(la):e taj savo je pravi djavo![]()
povadio rolnice
Zajebavas ,zajebavas pa nije to IMTBubu je napisao(la):Kad crknu lezajevi moze da bude kasno...
Rale 83 je napisao(la):Savo da sam malo mladji dosao bih na zanat kod tebe , svaka cast na resenjima i izumima.