MTZ Belarus

zorancile je napisao(la):
Kod njega su ipak najjeftiniji traktori. Imaš računa da ga kupiš i da popraviš nešto ako treba. Bude kod njega za 3000 evra Mtz 552 i 82 sa velikom kabinom koji su ispravni i kompletni. To nije skupo.

Jbga, 8000E nije malo novca, ali traktor je jako mlad, 2001. godište. Ovdje u BiH za te pare se moze kupiti samo uvezeni duplak od 1980-1985. godište, a i oni su svi više nego sumnjivi (mnogi su ovdje jeftiniji nego npr u Njemačkoj, što je dokaz da su 100% kupljeni u kvaru, pa remontovani i "zamazani"). Da imam novac trenutno, otišao bih i probao ga, vjerovatno poveo nekoga ko se razumije u Belaruse. Motor mu je najvjerovatnije remontovan (garant je bio razvaljen na nekom od drzavnih imanja), al kod Belarusa remont svakao nije skup...

Ma jbga, svaka kupovina polovnjaka je rizik...
:udri:

Branko je napisao(la):
Eto ti sad...

Kome onda da verujem ciletu, ili Mešteru?

Ja samo kažem da su kod tog čoveka traktori mnogo jeftiniji nego da ga kupiš od nekog paora, pa se isplati za tu razliku u ceni da nešto uradiš na njemu. Ni paori ne prodaju traktore zato što su dobri. ::namigivanje::

ncywbt.jpg

Rujo u akciji ovih dana...ovaj traktor se igra sa 30-seticom... :D

Može da se slomi, ako je stari traktor na kome su ojedene osovine od viljuške, pa se zaglavi kuglica. Imali smo takvih slučajeva.

Maska,blatobrani,intrkuler i 6 ks snage 1221.3 u odnosu na 1221 i naravno jedno 2000-3000 evra u ceni.

zavario sam i teraj dalje.narucio sam lamelu i druk lezaj za ruju i danas dobio 3700 dindji.kod mene nije iso birac tesko nego sam se ja malo uziveo,a bio naprso.

e juče u rumi sam vidio nekakav dodatak po svemu sudeći da je za belarus traktor , montira se kako ja pretpostavljam sa strane mjenjača na jedno od dva dekla , gdje je kompresor u 52ke ili sa desne strane gdje je izlaz za prednju vuču
u tom dodatku se nalazi par zupčanika i jedan planetarni reduktor , i na sebi ima jednu polugu koja nešto uključuje ili isključuje

ima li neko predstavu o čemu pričam ili samo lupam gluposti :sta:
taj dio je vidjen kod onih cigojla što prodaju gvožđuriju i nemaju pojma šta je

Nazad
Vrh