MTZ Belarus

axa, sad mi je jasno ja imam mtz82 al od skora pa nisam eksperimentisao.hvala puno

zorancile je napisao(la):
Rale: Na Mtz 52 je malo kućište i ima samo osovinu sa dva ležaja, a na svim novijim modelima od 82 pa nadalje su velika kućišta koja imaju unutra lamele koje su zaštita od preopterećenja.

Kinez: 52 ima samo dva položaja, automatski uključena i prinudno uključena, a ostali imaju tri položaja: isključena, automatski uključena, prinudno uključena.
gresis druze,mi na 52 mozemo iskljuciti,samo sto nema automatsko ukljucivanje,znaci ili iskljuceni ili ukljuceno.nisam jos ni jednom cuo za to sto si ti rekao :sta:

Robici, nekompletan ti je izvod, zato nemaš automatsko uključivanje. Neko je povadio valjke-rolnice, kao što je Savoris uradio.

Moj je 82.1 kuciste je narandjaste boje traktor je 94 prva boja plava , kuciste ima cep za nalivanje ulja unutra , sto me zbunjuje zasto bi se sipalo ulje u lamelu a precnik tog kucista je oko 125mm
Nisam nikad otvarao kuciste, imam malo lufta u tim lezajevima al to je rus :haha: :haha: naravno imam 3 polozaja na rucici za ukljucivanje p.vuce.
Jel moj ima tu u toj budzi lamelu ili nema , cisto me informativno interesuje :sta:
Post je spojen: [time]1288980949[/time]

zorancile je napisao(la):
Robici, nekompletan ti je izvod, zato nemaš automatsko uključivanje. Neko je povadio valjke-rolnice, kao što je Savoris uradio.
to moguce,ali da ne mozes skroz iskljuciti to mi vec malo cudno.na oba rusa moze se iskljuciti,jedino na 52 nema automatsko.

Rale 83 je napisao(la):
e taj savo je pravi djavo :haha: :haha: povadio rolnice

ma naravno , šta ja imam da se zajebavam sa njima , vadi gov.. i gotova stvar

znam da je automatsko uključivanje dobra stvar pogotovo za oranje ali ja sam iz ovoga razloga mora to da izvadim ::lose::

rodjak takodje ima 52ku i ja mu rekao obavezno da povadi valjčiće a on pametan pa neće , za jednu godinu totalno sjebo gume prednje , čak ima i utovarnu kašiku naprijed
genijalac :haha:

Savo da sam malo mladji dosao bih na zanat kod tebe , svaka cast na resenjima i izumima.
Bubu je napisao(la):
Kad crknu lezajevi moze da bude kasno...
Zajebavas ,zajebavas pa nije to IMT :haha: :haha: :haha:
Nebrinem ja za njega zatrpao je on podosta hvalitetnijih masina ima on jos da se patii samnom

Imam jedno pitanje.Juce mi iscurilo svo ulje iz hidraulike kad sam se vracao sa oranja mislim da je na razdelniku ispod kabine na nekoj cevcici .Koliko je to komplikovano doci do te cevi?I nece menjac u polozaj za brze brzine .U pitanju je belarus 82.1

Rale 83 je napisao(la):
Savo da sam malo mladji dosao bih na zanat kod tebe , svaka cast na resenjima i izumima.

ma nema tu šta da se izmišlja , sve je već izmišljeno samo treba primjenjivati ::namigivanje::

pa majka mu stara valjda ja treba kod tebe na zanat , makar da me utreniraš kako se :ppozdrav:

Ne savo ja nisam alkos kao ______ samo ponekad i uz dobru muziku i lepe zene a I vino mora biti dobro .
A za zanat , bas sam ozbiljno mislio.
OPROSTITE ZA OF

Ljudi zna li neko gde ima da se kupi nova a moze i polovna guma za rusa 52 u pitanju je guma 13-63 sa 8 platana,stricu otisla danas u oranju pa me zamolio da mu nadjem.
Post je spojen: [time]1289061103[/time]

Nazad
Vrh