MTZ Belarus

Obrađuje 17 kj zemlje!Da li moram još nešto da pišem?Ne moram.
To nemA veze. Ako ima mogucnosti sto da ne, pogotovu ako je i zaposlen. Po meni 892, pa 820. Iz mog iskustva 892 je uljaviji na gasu sa 757.2 a i malo štedljiviji od 820, u sličnim uslovima kao kod tebe.

Eto sad,jel nevaljaju te iz ap buzuluk,Miroslav mi tvrdi da su dobre a da te ruske nevaljaju,navodno oni sad traze od rusa da za nase trziste se ugradjuju te karike u nove traktore
Trenutno su na traktoru te buzuluk iz Ap.prosao je 1000 rh sa njima,za sada su ok.potrosnja ulja postoji,ali minimalna...s'obzirom da vecinom radi teske poslove.

Malo i nocnog rada
9e352465f653eeb4c180f350a076d7b8.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

820 je jedan klasican traktor, sto bi Lovac Luka rekao spartanski, izdrzljiv je jako i trpi dosta uz minimalna odrzavanja i ulaganja.
Da li taj vredi ili ne vredi taj novac to bi moralo da se vidi ali ako je u nekom fabrickom stanju onda vredi.
A ako bi vam bili taman 1021 ili 1025 sto ne gledate njih?

izgleda ko nov, izvana..... al više bi volio nešto od ovih jačih modela sa ravnim mostom..... sada sam se malo i zbunio, čitam 900-1000 sati i on počinje trošiti ulje..... pa zar je toliko loša kvaliteta?

jer za cjenu tog rusa, koji ima 2000 sati i prvi vlasnik, može se uzeti jd6200 sa 16000 sati i sjedalom koje je propalo, ili 6300 bez klime, sa 11000 sati..... 2850 sa oko 10000, u što sumnjam da ima samo toliko a 1990 godište.....

izgleda ko nov, izvana..... al više bi volio nešto od ovih jačih modela sa ravnim mostom..... sada sam se malo i zbunio, čitam 900-1000 sati i on počinje trošiti ulje..... pa zar je toliko loša kvaliteta?

jer za cjenu tog rusa, koji ima 2000 sati i prvi vlasnik, može se uzeti jd6200 sa 16000 sati i sjedalom koje je propalo, ili 6300 bez klime, sa 11000 sati..... 2850 sa oko 10000, u što sumnjam da ima samo toliko a 1990 godište.....
Ako ste zakljucicli iz pastova iznad, pricali smo o zamenskim karikama, ne fabrickom delovima, sta je se pokazalo dobro a sta nije.

Ako ste zakljucicli iz pastova iznad, pricali smo o zamenskim karikama, ne fabrickom delovima, sta je se pokazalo dobro a sta nije.

kužim, al prije su pričali, ako se dobro sječam da nisu valjali ni oni sastavljeni u AP, pa se kasnije kvaliteta promjenila, valjda su se poboljšali..... e sad, ovi kod nas večina nije slagana u AP, dolazili su valjda direktno iz Belarusa..... dok sam imao 82 staru, iz 1979.g. djelove sam uzimao u mađarskoj, djelovi su bili duplo jeftiniji nego kod nas, npr auspuh je bio 23-24€ original, zamjenski oko 14€.....prije 9 godina.... danas imam imt 5106, al razmišljam da ga zamjenim za nešto od 100ks,pa me zanima kakvi su belarusi u toj snazi.....

kužim, al prije su pričali, ako se dobro sječam da nisu valjali ni oni sastavljeni u AP, pa se kasnije kvaliteta promjenila, valjda su se poboljšali..... e sad, ovi kod nas večina nije slagana u AP, dolazili su valjda direktno iz Belarusa..... dok sam imao 82 staru, iz 1979.g. djelove sam uzimao u mađarskoj, djelovi su bili duplo jeftiniji nego kod nas, npr auspuh je bio 23-24€ original, zamjenski oko 14€.....prije 9 godina.... danas imam imt 5106, al razmišljam da ga zamjenim za nešto od 100ks,pa me zanima kakvi su belarusi u toj snazi.....
1025 i 1021 su tu negde u toj snazi i oba traktora su sasvim korektna, treba samo izabrati spram potreba i model i to je to.

Gde bi mogao da nadjem polovnu trubu (zadnju desnu) za 1221 ili da vijam novu? Jel zna neko cene, jel imaju ovi Rusi sa Najlona... Hvala

Nazad
Vrh