MTZ Belarus

Meni se bolje pokazale obicne ukrajinske od 200e nego ove,one bar izdrze neko vreme pre nego sto pocnu da zezaju.
U Elkomu je bilo Prima karika, Milorad se kune da ih je prodao gomilu i da niko nije imao problema,u Lazaru je koliko se secam bilo svasta nesto u ponudi od karika.
A i obacali su mi njih dvojica da ce mi pribaviti nesto svapsko u skorije vreme.

Po meni 1221.3,820 se ne racuna, on je van konkurencije 😀.
Vrednost zavisi od sve ukupnog stanja, 2000 sati ne znaci nista.

traktor izgleda kao nov, sve na mjestu.... traži oko 13500€.....
mislim na izdržljivost..... ispada još da je 820 najbolji izbor....

ovi 1021 ili 1025 bi bili taman.....

Јуче је поменут трактор коме је урнисан мењач јер је остао без уља, а нико није обратио пажњу на сијалицу које је јавила да уља нема. Ја сам питао да ли може да се постави некаква крешталица... Па, ено на "Алију" којекаквих "базера" за сићу лову и без неких ненормалних трошкова доставе, типа ових: https://www.aliexpress.com/item/100...0-14&pdp_ext_f={"sku_id":"12000021351948870"}

traktor izgleda kao nov, sve na mjestu.... traži oko 13500€.....
mislim na izdržljivost..... ispada još da je 820 najbolji izbor....

ovi 1021 ili 1025 bi bili taman.....
820 je jedan klasican traktor, sto bi Lovac Luka rekao spartanski, izdrzljiv je jako i trpi dosta uz minimalna odrzavanja i ulaganja.
Da li taj vredi ili ne vredi taj novac to bi moralo da se vidi ali ako je u nekom fabrickom stanju onda vredi.
A ako bi vam bili taman 1021 ili 1025 sto ne gledate njih?

Moj drugar je pre nekoliko dana kupio u selu dobar 1025 sa grbavim mostom za 10500 evra. Čisto za orijentaciju oko cena.

Ау Небојша, ти си пост'о к'о они "теренски оперативци" семенских кућа - тачно можеш да препоручиш који тип трактора је за који атар.

За то - (y)

Ау Небојша, ти си пост'о к'о они "теренски оперативци" семенских кућа - тачно можеш да препоручиш који тип трактора је за који атар.

За то - (y)
Nema neke tu pameti, kod Matica koliko ja znam atar je divan a 920 jednostavno nema bas bajan izbor brzina za taj motor i tu dolazi do se.....

Nazad
Vrh