danger
Član
Pa jel ima nesto bolje na trzistu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što ne probaš za prvu ruku da izbušiš nove rupe?Koja je cena felne za 952 zadnja guma zna li neko?
Po meni 1221.3,820 se ne racuna, on je van konkurencije .
Vrednost zavisi od sve ukupnog stanja, 2000 sati ne znaci nista.
Pa da, između ovih starih... X puta sam video takvo rešenjeKako? Pored ovih starih?
Ја имам на трактору тако урађено, тако је дошао код мене.Kako? Pored ovih starih?
820 je jedan klasican traktor, sto bi Lovac Luka rekao spartanski, izdrzljiv je jako i trpi dosta uz minimalna odrzavanja i ulaganja.traktor izgleda kao nov, sve na mjestu.... traži oko 13500€.....
mislim na izdržljivost..... ispada još da je 820 najbolji izbor....
ovi 1021 ili 1025 bi bili taman.....
Баш мора да буде 820-920? Има код мене један добар 892 први власник тражио је 11000е.Rođak traži da kupi 820-920 do 15.000 evra.Traktor treba da bude u full stanju pa ako neko ima info neka javi.
Ima u Lokvama 920. Malo radnih sati, a ima godina. Mislim da je oko 15000eRođak traži da kupi 820-920 do 15.000 evra.Traktor treba da bude u full stanju pa ako neko ima info neka javi.
Maticu ako je traktor koji ce raditi kod tebe u kraju neka zaobidje 920.Može i taj.Ne treba mu veći.
Nema neke tu pameti, kod Matica koliko ja znam atar je divan a 920 jednostavno nema bas bajan izbor brzina za taj motor i tu dolazi do se.....Ау Небојша, ти си пост'о к'о они "теренски оперативци" семенских кућа - тачно можеш да препоручиш који тип трактора је за који атар.
За то -
Eeeee onda slobodno neka kupi sta god hoce, to ce uzorati pa makar i u rikvercObrađuje 17 kj zemlje!Da li moram još nešto da pišem?Ne moram.