MTZ Belarus

Gde bi mogao da nadjem polovnu trubu (zadnju desnu) za 1221 ili da vijam novu? Jel zna neko cene, jel imaju ovi Rusi sa Najlona... Hvala
A sta je to? Daj sliku pa ako mozes da sacekas do nedelje mogu pogledati na najlonu,samo nemam pojma sta je to

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Jel radio netko sa MTZ-1221.2 ili 1221.3 i roto drljačom 3 metra sa sijačicom na hidroliftu (u kompletu-"paketu")? Zanima me kako bi se ponašao što se tiče dizanja-nošenja. Komplet je težak oko 2400-2500 kg. Što se tiče snage za pogon tu ne bi trebalo bit problema.

Kolege , pocelo mi curiti gorivo na obelezenom mestu.
Nisam nikad cackao rusovu pumpu.Imaju li tu neke platne ili sta da se to odvrne da se zadihtuje, vidim da imaju neki steznici izmedju cevi da ih drze fixirane.
Fino curii kad se da gas.
194e8bbc286fa5aa8bc5090e50dc9774.jpg

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Ne znam za rusovu pumpu ali kod Bosch-a tu ima gumica i bakarna podloska izmedju tog dela i rasteretnog ventila. Bakarna podloska obavezno nova, i bitan je moment stezanja, treba kilo ključ

U Agropanonci pre neki dan bilo desetak prodatih rusvaja,bio po neke raonike za razrivac,ali nisam video one nove modele.

Bio sam iza tamo u one magacine,mozda nisam gledao dobro...mislis iza ovamo do puta kad se ide ka Zezeljevom mostu ?.

Mislim da nisu jos u zvanicnoj prodaju, a cena ce verovatno biti momacka.
Mislim da su stigli 952.7 i 1025.7 i .4 par modela ima.

Nazad
Vrh