MTZ Belarus

Иструну доле на оној лули ја сам пре 2 год средио комплет хладњак код вашег мајстора ,кад га је отворио нема ша није било у њим.
 
Okrecem rucicu a ona me reaguje verovatno se nesto otkacilo unutra.

Posto je bolcni za ukljucenje kompresora, ako je fabricki, preliven plasticnim leptirom pomocu kojeg se ukljucuje i iskljucuje kompresor posle nekog vremena plastika se pocne okretati oko bolcna(pojede se i razloka) pa vi mislite kako ga palite i gasite a ustvari nista neradite jer samo okrecete spoljnu plastiku oko osovine a unutar kompresora nista se nedogadja,neuzubljuje,ili kontra,pogledaj prvo to,ako je do tog tu plastiku otkines i zapikujes od nekog flaha i napravis metalni leptir
 
...ja sam navario mali šraf umeto tog plastičnog leptira, tako da po glavi šrafa znam poziciju te osovinice i da li je uključen ili ne, mada zbog specifičnog ružnog zvuka kompresora ne možeš a da ne čuješ da li je kompresor uključen ili ne.
 
Imam jedno pitanje za vlasnike belarusa 1221.3. Onaj pretvarac ispred hladnjaka mi se danas zadimio i poceo da se topi,sestric gruberisao i kad je video da se pusi,zvao me sa njive, ja dok sam stigao on se istopio ,pocupao sa m zice i raskacio ga,mal govno nije upalilo traktor. Jel sluzi to necemu osim sto puni levi akumulator? Da li traktor normalno puni i trosi akumulatore? Ici cu do Agropanonke da ga uzmem ali sada posla preko glave i treba mi traktor
 
Obrade neće da puni bez toga!!!!

82.3 ???
Da uzmem staru 82.1 i 2000e bolji bi napravio sigurno!!!
Reverzer je vrh
Zanimljivo gde ga lomi, verovatno na poklopcu sa leve strane gde se ubacuju puzajuće brzine

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Jbt kako ih nije sramota stavljati i dalje motor koji je izmisljen pre 60 godina.
Obican nasminkan 82 rus, a najbitnije i dalje isto.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
 
Primetio sam da mi obrtomer pokazuje 200-300 obrtaja manje nego inače. Na leru mi je prvo smanjio na 600 a sad je ispod 500, takođe i max je 1800 umesto nešto jače od 2000. Sad mi je u 4. brzini brzina kretanja 8- 8.2 na ispod 1500 obr. a ručica ručnog gasa stoji kao i pre kad je bilo 1700 obr. Gledao sam one granicnike na pumpi da se nisu propustili - sve je dobro. Šta da gledam dalje?
 
Dal je realno?
Inace slika malopre objavljena na Dobroj zemlji.
6ecfe1aca2a43ce6da25b8e4b9cbfa28.jpg


Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
 
Razmislite. To nikako ne može napraviti pretpaljenje, pre će biti kasno paljenje. Ali što je još verovatnije, taj motor zoba ulje ko **greška ti + ga dooobro opteretio.
 
Ja bih pre rekao da su njemu ventili kaput

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh