Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da li na punom gasu ide isto kao i pre? Kada je menjan kais?Da li mora kod električara ili mogu nešto spolja da vidim? Pokazuje da puni.
Kaiš je dobar ali nije menjan skoro. Na punom gasu pokazuje 1800 obrtaja a bilo je nešto jače od 2000.A da li na punom gasu ide isto kao i pre? Kada je menjan kais?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ja bih pre rekao da su njemu ventili kaput
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Hajde da preformulisem pitanje. Da li samo sat pokazuje manje obrtaje ili stvarno nema te obrtaje. Ako samo sat laze onda je alternator. Ako stvarno nema obrtaje e onda moze biti i da je do pumpe.Kaiš je dobar ali nije menjan skoro. Na punom gasu pokazuje 1800 obrtaja a bilo je nešto jače od 2000.
Kombinacija momenta paljenja i BETONIRANOG vazdušnog filtera!!!!!!!Nisu. Ali će biti ako tako nastavi..... Ili će izgoreti ili će otpasti pečurka. A onda sledi kuršlus.
Danas je sve normalno. Nisam stigao da proverim kontakte, moguće da je los kontakt. Inače, opet problem sa gumom. Sad je zadnja bila probušena tj malo je spoljna nazuljala i probusila unutrašnju.Primetio sam da mi obrtomer pokazuje 200-300 obrtaja manje nego inače. Na leru mi je prvo smanjio na 600 a sad je ispod 500, takođe i max je 1800 umesto nešto jače od 2000. Sad mi je u 4. brzini brzina kretanja 8- 8.2 na ispod 1500 obr. a ručica ručnog gasa stoji kao i pre kad je bilo 1700 obr. Gledao sam one granicnike na pumpi da se nisu propustili - sve je dobro. Šta da gledam dalje?
Moguće je da sam ja sredio hladnjak. Bilo mi je prslo crevo ulja na levom vrhu hladnjaka ulja pa je ventilator raspršio to ulje po celom traktoru a najviše po hladnjaku. Onda sam ja to sve prao puromatom, bila je lepeza i nisam iz blizine prao, a ni puromat mi nije neki jak, al' sad ko zna, možda ga je mlaz vode oštetio...