MTZ Belarus

Dobar kardan samo u AP, jer ono sto prodaju za 25,30e to je daleko od kardana.
Sto se zamene krsta tice ako u samom kucistu kardana nema lifta moze da se prepakuje bez problema, isto zaobici krstove koji imaju mazalice, retko koji traje(cast izuzecima), naravno ako je cev ostecena pa baca onda dzabe zamena jer ih lomi brzo.
Kod mene fala Bogu jos orginal preko 6000rs

Pozdrav drugari.
Jedan problem sa Belarus 82.1 iz 94 god. Promenio gumice na hidraulicnom klipu. Pravi mi problem to sto kad pustam plug dole naglo ga spusta i ceo traktor mi trese jednom reciju baca plug na zemlju. Pre remonta nisam imao slican problem. Vase iskustvo gde bi moglo biti problem ili sta je ciniti?

Belarus 1025 sat od ulja tem ampermetra goriva odjednom stao dal on ima neki posebni osigura il je stvarno crko sat

Коју потезницу користите када тањирате?У питању је мтз 892 и консум 2.8 тањирача са роторима.Користим потезницу која се качи на полуге,и дешава се да ми тањирача надиже полуге на горе током транспорта.Ручицом их спустим и опет их полако диже..Нема цурења на цревима и разводнику.Шта може бити проблем?
https://www.dodaj.rs/image/LWcuFJ...sam dobio sa 952 slicnu ovoj..

Posto se majstor Lala nesto razboleo i ne moze da dodje da mi odradi lamelu na 1221.3, resio sam da je sam zamenim . Tast i ja smo vec menjali lamelu na 892 i dobro smo odradili posao,on se bas dosta razume u mehaniku i Belaruse ,jer je isao na neka predavanja za Belaruse dok je jos radio u firmi.Zanima me da li na nesto posebno treba da obratimo paznju ili je slicno kao na 892?

Bas se lepo raspao
1103311a4c7c1d4e0c225f6cba1a3141.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Ma ozbiljno xd,meni ovo lici na neki drveni deo,sta je u pitanju ako nije drvo ?.
Trebalo bi da je neki mesing ili neka legura tome slicna, to ce vam reci neko od kolega ko se bolje razume u meteriju, mene iskreno nije zanimalo pa se nikad nisam ni raspitivao nesto detaljnije o tome.
Al 100% mogu da tvrdim da drvo nije 😀.
Inace u pitanju je sinhron menjaca 14/4
kojeg nose 920,952 i 1021.

Nazad
Vrh