Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
и после рус кривOvde nije bilo ni do minimuma a ne preko maksimuma.
Prednost zamenskog lakse se menja, manje posla.Prednosti i mane centrifugalnog filtera u odnosu na zamenski?
Obrni okreni rus je kriv pa kriv al salu na stranu ovaj stvarno nije imao dovoljno ulja.и после рус крив
Okrecem rucicu a ona me reaguje verovatno se nesto otkacilo unutra.Kako ne moze? Sta se desava?
Kolega jedan dobro nameran savet, lezaj za zamejac c3, zatvoren plastikom i obavezno neki timken, snr ili nesto slicnoUzimao sam kod Macara Novi Sad,2 lamele 9000 din ,potisna ploca 18600 din,ovo ostalo sitno,ceo ceh 30000 din
Tako i ja radim,mada i ne treba ako su mu ler obrtaji oko 700 ne zakrci puno.Pa sigurno. Inace jako krci kad se ukljucuje i desava se da ljudi ugase traktor i prebace rucicu i onda kad upali moze da otkine unutra. Ja kad ukljucujem kompresor,levu ruku stavim na tu polugu za ukljucivanje a desnu na bosch pumpu na gasenje i onda krenem da gasim traktor i brzo ukljucim kompresor i nista ne zakrci a ni traktor se ne ugasi