Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uvek ali uvek smo zavarivali maticu konusnog, osigurač prst od sunce grabljica, i zavarivanjeOd varenja nema vajde,veoma kratkotrajno resenje
Verovao ili ne, oko auta slabo mi ideLuka, da li ima nesto da ti ne znas da popravis ili da nisi popravljao?![]()
Jos nisam sreo coveka sa toliko energije, volje za radim, dozivljaja i iskustva. Da ne pomisli neko da je ironija, ja mu verujem jer dokazuje uvek.Mislim da bi bilo dobro da Luka otvori temu gdje bi stavljao slike svojih majstorluka i egzibicija te pisao o svojim doživljajima, da ih imamo sve na jednom mjestu, ovako moramo da ih lovimo po raznim temama a pravo je uživanje čitati ih![]()
To na mostu napred je za blokadu prednjeg mosta luka...ukljucenje prednje vuce je sa desne strane ispod kabine na kucistu menjaca.2 žice ide napred sa leve strane traktora na most, 2 na solenoid ispod ručke menjača
A i prekidač za štop svetla je povezsn i preko njega pali prednju vuču
Horoso
Treba prebacivanje na srpski meni
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom![]()