nebojsa100
Član
Posteno,radio pokvario se,popravlje i vizi dalje.Evo mog licnog uskusva vezano za mtz 892rm . Traktor je cim je stigao 2008godine na prvom servisu uradili jednu klackalicu ventila jer je propala. Nakon toga na 1700rh prvi put lamela. Od prvog radnog sata do dana danasnjeg hidraulika upusta razvodnik curi Tada smo radili jedno 120kj i pored njega smo imali 82kj 1986god. Znaci nije bio jedini traktor u dvoristu. Dobio je odma consum setvospremac 3.2m i plug consum 3*30cm sa vn daskama. Od tada pa do danas kada ima 5800rh. Povecali smo 2.5 puta povrsinu zemlje.Promenjene jos 3lamele razlicitog tipa. Stavljena je korpa od obicne 82ke. Na jedno 3500rh bila je neka teska godina za oranje otisla je blokada diferencijla tada. Na 4800rh slomio se zupcanik uljne pumpe u karteru uleteo u jedan klip pa se i radilica okrenula. Srecom sem tog jednog klipa nije bilo vece stete. Radilica radjena. Ne brojim koliko sam krstaka prednje vuce menjao.Barem 3x punjenje lamelica srednjeg kucista. Jednom otkinuto srednje kuciste komplet i tada je u prednjem mostu slomio onaj deo gde se spaja kardan prednje vuce sa pogonom prednjih tockova. Tada je nabavljen kardan sa osiguracem pa su krstaci malo vise poceli da traju. Struja i tu je bilo kojekakvih carolija ali nista strasno radi sve ok. Sto se tice odrzavanja. Redovno se ciste i menjaju filteri hidraulike goriva. Ulje motora na svakih 300rh se menja. Hidraulicno posto salno curi se samo dolivalo a kada se radio traktor tada se sipalo i svo novo. Jednom promenjeno svo ulje u menjacu. Barem dva puta radjene lente kardana pozadi. I to bi bilo skoro sve. Vozili smo ga otac ja i radnik (godinu dana dok sam ga imao).
Pre dve godine stigao turski case jx 110 farmall. Po snazi mozda samo za nijansu malo jaci od 892 ili su cak i isti.Sada ima 2100rh . Na 950rh se raspala kompetna korpa kvacila i ostetila zamajac( traktor bio u garanciji pa su kvar uradili o njihovom trosku) jednom pukla sajla kvacila, jednom opruga reversera. Udobniji malo od rusa i mnogo bolje izolovan zvucno. Podizna moc je bolja kod rusa(barem bila jer je case sada dobio i mono blok sistem). Videcemo case dalje ali mnogo lakse se upravlja i radi caseom. Dok rus ima bolji raspred brzina. I mnogo je brzi rus u transportu. Sa originalnom korpom na rusu koleno me je stvarno bolelo narocito kada treba cesce saltati brzine. To je to za sada sto se tice utisaka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto se krstova na kardanima tice ako bas brzo stradaju verovatno vam je neka cev kriva.
U srednji oslonac ste trebali da ubacite fiksnu vezu da vas lamele ne zezaju.
Sto se motora tice tu niste mogli da uticete nista.
Na kvacilo mora malo i da se navikne i kada se radi moraju biti dobri delovi,original korpa i sinter lamela ili mozda korpa sa japanskim sesirom,trebalo bi da je kvalitetnija od obicne.
Bilo je tu dosta kvarova za te sate al dobra strana sto sve to opet nije preslo 2000e.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока