Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uvek ali uvek smo zavarivali maticu konusnog, osigurač prst od sunce grabljica, i zavarivanjeOd varenja nema vajde,veoma kratkotrajno resenje
Verovao ili ne, oko auta slabo mi ide nemam živce za sve tesno i guzvu,Luka, da li ima nesto da ti ne znas da popravis ili da nisi popravljao?
Jos nisam sreo coveka sa toliko energije, volje za radim, dozivljaja i iskustva. Da ne pomisli neko da je ironija, ja mu verujem jer dokazuje uvek.Mislim da bi bilo dobro da Luka otvori temu gdje bi stavljao slike svojih majstorluka i egzibicija te pisao o svojim doživljajima, da ih imamo sve na jednom mjestu, ovako moramo da ih lovimo po raznim temama a pravo je uživanje čitati ih
To na mostu napred je za blokadu prednjeg mosta luka...ukljucenje prednje vuce je sa desne strane ispod kabine na kucistu menjaca.2 žice ide napred sa leve strane traktora na most, 2 na solenoid ispod ručke menjača
A i prekidač za štop svetla je povezsn i preko njega pali prednju vuču
Horoso
Treba prebacivanje na srpski meni
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom