Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze da se premesti samo neznam kako ces menjati brzine.Peter je napisao(la):Recite mi dali se na starijem rusu 80, 82 moze rucica menjaca premestiti da bude sa strane kao na ovim novijim?
Toplije je u manjoj.Zeka je napisao(la):brate lakse je u velikoj kabini ...vrata lepo dihtuju mesta kolko hoces....a ovde u mojoj ko u bunkeru.....
Kod tebe je onda ulazak i izlazak avantura.Bubu je napisao(la):A sta ako imas 120 kg kao ja? Dzabe ti sva toplota kada ti treba uputstvo kako da udjes i izadjes iz traktora! ! !![]()
![]()
![]()
Nesto mi to deluje poznato mora da je bila dobra repanikola indjija je napisao(la):mog prijatelja prevrnuli u repi na stranu u pitanju je stara 82,zakacili ga za felnu vratili ga sacekali pola sata da se slegne ulje upalili i teraj razbio se samo retrovizor drugo nista se nevidi
kako bubu kaze prava oklopnjaca.
mogu da zamislim sta bi se desilo sa novom kabinom![]()
![]()
Ne ne ovo je sala ja znam da se niko od moji komsija nece naljutiti.nemoj ovo shvatati ozbiljno.North ARMY je napisao(la):![]()
Opet komsije hvataju zalta,kako u temama za berac,torpedo,pa sad i ovde.![]()
meshter je napisao(la):Kod tebe je onda ulazak i izlazak avantura.Bubu je napisao(la):A sta ako imas 120 kg kao ja? Dzabe ti sva toplota kada ti treba uputstvo kako da udjes i izadjes iz traktora! ! !![]()
![]()
![]()