Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze da se premesti samo neznam kako ces menjati brzine.Peter je napisao(la):Recite mi dali se na starijem rusu 80, 82 moze rucica menjaca premestiti da bude sa strane kao na ovim novijim?
Toplije je u manjoj.Zeka je napisao(la):brate lakse je u velikoj kabini ...vrata lepo dihtuju mesta kolko hoces.... a ovde u mojoj ko u bunkeru.....
Kod tebe je onda ulazak i izlazak avantura.Bubu je napisao(la):A sta ako imas 120 kg kao ja? Dzabe ti sva toplota kada ti treba uputstvo kako da udjes i izadjes iz traktora! ! !
Nesto mi to deluje poznato mora da je bila dobra repanikola indjija je napisao(la):mog prijatelja prevrnuli u repi na stranu u pitanju je stara 82,zakacili ga za felnu vratili ga sacekali pola sata da se slegne ulje upalili i teraj razbio se samo retrovizor drugo nista se nevidi
kako bubu kaze prava oklopnjaca.
mogu da zamislim sta bi se desilo sa novom kabinom
Ne ne ovo je sala ja znam da se niko od moji komsija nece naljutiti.nemoj ovo shvatati ozbiljno.North ARMY je napisao(la):
Opet komsije hvataju zalta,kako u temama za berac,torpedo,pa sad i ovde.
meshter je napisao(la):Kod tebe je onda ulazak i izlazak avantura.Bubu je napisao(la):A sta ako imas 120 kg kao ja? Dzabe ti sva toplota kada ti treba uputstvo kako da udjes i izadjes iz traktora! ! !