Princip je isti,sve su ostalo nijanse.Sad se i N. A. razume u ruse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Princip je isti,sve su ostalo nijanse.Sad se i N. A. razume u ruse
Zna li neko.Koliko kosta mtz 105 i 110ks vidim na sajtu AP.daju popust od 1000e do nove godine.
Jbt. mene toliko kostao 1221 krajem 2011god. nije ni belarus vise jeftin traktor!!Ja sam zvao agropanonku pre 10 dana mozda, Belarus 1025 ravan most i monoblok hidraulika cena je 30900 evra
E o tome sam mislio kada sam pisao pre nekoliko postova...neudoban,dosta nakaradan,ne narocito kvalitetan-ali makar tada dosta povoljan traktor...ako nista drugo-bar su delovi dostupni i ne kostaju puno(sem zivaca)Jbt. mene toliko kostao 1221 krajem 2011god. nije ni belarus vise jeftin traktor!!
Stavi ovde na forum ako možeš !
ako ne znas ti okacit, posalji nekom clanu koji zna i ima volje da to odradi.
nisi gore tako napisao ali nema veze,neko ti je čačkao po ona dva dugmića za podešavanje broja zuba i radiusa točka
Ljudi koliko kosta da se 820 preradi na 892 tj 90ks motor naravno, cuo sam da je zver od traktora a mislim da jeste mozda i manje zadnje gume daju doprinos tome.U sustini kakva su iskustva ko je to radio?
Ovaj set je potrebno kupiti, i dobija se 10ks kosta 170.000Ljudi koliko kosta da se 820 preradi na 892 tj 90ks motor naravno, cuo sam da je zver od traktora a mislim da jeste mozda i manje zadnje gume daju doprinos tome.U sustini kakva su iskustva ko je to radio?
Sa tim setom bez drugih hilzna i klipova brzo bi zavrsio motor
http://www.eht-triptis.de/shop/media/pdf/d-243, d-245 operation and maintenance manual .pdfLjudi koliko kosta da se 820 preradi na 892 tj 90ks motor naravno, cuo sam da je zver od traktora a mislim da jeste mozda i manje zadnje gume daju doprinos tome.U sustini kakva su iskustva ko je to radio?