nikola indjija
Član
De imaju da se kupe ti kablovi 70mm2.Meni se na rakovici jako greje plus kabl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej ja sam laik. Koliki je precnik tog kabla, mozda imam isti problem, pa bi izmerio promer kabla na mojem lukasenku.
ako su baterije dobre a tako tesko vergla otvori alnaser i pogledaj piksne da li imaju lufta. nekoliko komada sam radio i svaki okrece bar za 40ak% brze nego sa luftom.
De imaju da se kupe ti kablovi 70mm2.Meni se na rakovici jako greje plus kabl.
...Kolega dukej jel to prvo paljenje i u jednom i u drugom slucaju?
Dali neko zna koji ulošci dizni idu na mtz82 motor je d 240 .koja im je oznaka i na kolko im se podešava pritisak traktor je devedeseto godište, Hvala unapred.
Igrom slucaja, pre neki dan kod Zeravice...na nekih 9000din.
A, ako se dobro secam steluju se na 175 bar.
Moze biti da je neka dioda probila.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Imas gore na stubu volana ok 27kontra maticu,nju olabavis , a sa ok,22 kljucem malo dotegnes sraf i resen problem, za jedno vreme. Za ostale probleme, pitajDanas sam išao sa mtz 82 da poorem drugaru njivu za sadnju voća ,njiva je 15 km od kuće sve je bilo super.Kada sam završio oranje,isključio prednju vuču,izašao na putprednj točkovi su mi toliko mlatili levo desno da nisam mogao voziti,morao sam da uključim pednju vuču i dodjem polako kući.U čemu je problem?
Majstor je gledao-diode dobre.
Stari tip 82 ide na 175 a novi 820 ide na 215-235 tako pise u prirucniku koji sam dobio sa traktorom
to je stari tip pumpe 4ythm i ide na 175 a kod mene je 4utni i ide na 215 barahttp://agropanonka.com/uputstvo/Manual_820.pdf
str 57 pri dnu, i str 60 pri vrhu
Nigde ne nadjoh podatak o kompresiji? Kolika je "gornja' a koliko "donja" mera?
Regler je nov i dobar je-Majstor rekao da napunimo akumulator pa da vidimo da li će biti promeneDa li ima regler , da li je njega provjerio, ja skinem regler i sa promjenjivim naponom sa ispravljaca provjerim na nesto malo vise od 14V on iskljucuje kad napon spustis on ukljuci. Ovo da iznad 1700 o pocne da radi moze znaciti da ga zaostali magnetizam u alternatoru pobudi a ne regler.