nsnidza
Član
Za 2cm su siri kramponi kako sam uspeo da izmerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde polako,šta ti se desilo pa ti sve to treba odjednom?Ko ti je konstatovao da ti sve to treba?Ljudi pomagajte treba mi hitno Bosh pumpa (PVP) i dizne za mtz 820. A da salju posto ili kako vec? Ili ako zna neko a sigorno znaju da remuntujem moju bosh pumpu i dizne.
jel ko stavljo pumpu volana 16icu na 820
Malo kasno ali nema veze kupio sam već danas 16icu pošto je i orbitrol 160litarski i ne primjećujem neku razliku da ide lakše volan zbog veće litraže vjerojatno mora i veći klip da se stavi da bi dobio pravi rezultat.danger ide pumpa bez problema ne mora se skidat međuploča.ja sam već odavno skinuo 10ku i stavio 14icu zbog utovarivača i juče u siliranju odjednom samo na punom gasu mogu motati na leru ni mrdac i danas promjenim pumpu i radi ali nije to to moraću sutra dignuti prednji kraj da vidim dal šta u čizmama zapinje
Koliki pritisak treba biti?
Moze da se uglavi bez skidanja bilo cega,samo treba potrefiti ugao,ja sam montoirao na 82,pisao sam o tome vec.16 zaista nema potrebe,to je za duple klipove ili jedan,ali gabaritno mnogo veci klip.Licno nisam nikad montirao 14ku al su mi rekli tako da moze al navodno od centrifuge nemogu da je ubodu nego rade onako kako sam pisao......OK,rekao sam jos za 14 da je dovoljna,nema potrebe bacati pare na 16ku......ta pumpa tera na vecim traktorima dva klipa.....za 820 je i 10-ka dovoljna kad je sve OK,izmeri pritisak na dozatoru,dzaba i 16-ka ako je pritisak slab......
дали могу насути ређе уље у волан у 1221.3 да би још лакше мотао тј да буде лакши још волан ?
као што је лак у имт 560 ако га је ко возио