MTZ Belarus

577 kod tebe ima od ursusa preko belorusa do kineza i niko ni sa jednim nije zadovoljan svi živi stoje nikako ne rade kvare se.Imam osećaj da ti sa 577 radiš više posla nego ostatak sela zajedno :D

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

920.od 820 se razlikuje po menjacu. A 892 je isti menjac kao 820 ali motor ima turbinu pa je 90 ks. 952 ima isti menjac kao 920 a motor sa tutbinom kao 892. Menjac 820/892 ima 18 brzina a 920/952 ima 14 brzina. Toliko ja znam pa mislim da je odgovor korektan. I kazu bolji je menjac 820/892. 82.1 je siromasnije opremljen dodatnom opremom.

Nesko kolko znam ti drzis mehaniku u malom prstu,jel to neko trik pitanje,ako se nezezas imas temu ,,820 ili 892..skoro sve tamo pise.

Daleko od toga da držim u malom prstu. Pitam jer stvarno ne znam.
Nisam se susretao sa 920 pa stvarno ne znam koja je fora sa njim i zašto je poseban. Sigurno ima nešto što ga razlikuje i zato sam i postavio pitanje da naučim.
Znam to oko 820 892 952 al eto taj 920 mi je nepoznat.

Hvala kolega zanima me to zbog oranja ne mogu nigde da nadjem onu formulu za izracunavanje,jer u ugarenju plitko sam orao pa vidim da mi je kraj raonika daleko od zida brazde...kad je dublje oranja to se toliko i ne vidi mada sam sumnjao i jesenas u razmak.

Daleko od toga da držim u malom prstu. Pitam jer stvarno ne znam.
Nisam se susretao sa 920 pa stvarno ne znam koja je fora sa njim i zašto je poseban. Sigurno ima nešto što ga razlikuje i zato sam i postavio pitanje da naučim.
Znam to oko 820 892 952 al eto taj 920 mi je nepoznat.

Javi se clanu Milanbelarus920 za sva pitanja u vezi 920. On ga poseduje i verujem da ce ti rado izaci u susret.

Srdjane a šta po tebi smeta atmosferskom motoru da ima takav auspuh kao što kolega zrine892 ima? Koja je suština u priči turbo motora i atmosferskog i stavljanje ovakvih ođžaka da ovom ne smeta a ovom drugom smeta?

Konacno resih problem sa volanom.
013.jpg

015.jpg

016.jpg

017.jpg

Poslednja izmena:
Srdjane a šta po tebi smeta atmosferskom motoru da ima takav auspuh kao što kolega zrine892 ima? Koja je suština u priči turbo motora i atmosferskog i stavljanje ovakvih ođžaka da ovom ne smeta a ovom drugom smeta?

Ja mislim da je kod atmosferski motora buka veća i trebao bi biti prigušivaš, jer kod turba motora sama turbina priguši zvuk pa nije tako bučan.
Opet ne vidim smisao zašto nebi bila ta cjev na atmosferskim motorima ? U kabini kod mene nije uopće nije bučan, al zato izvana se dosta čuje pogotovo kod nekih teški poslova.

Ovo je 892,te je totalno nezavisna prica od 820,ima turbo...Zrine koje zadnje gume poseduje MTZ?

zadnje gume su 540 65 r38.

Danas je na Srbobranskoj brazdi bila jedna 820tka sa tim auspuhom, po meni je to preglasno, neznam kako je u kabini ali napolju bas 'rokće'.

Nazad
Vrh