MTZ Belarus

Ploca je 12mm debljine, inace ovo resenje drzaca klipa kod jednog mog prijatelja drzi vec godinama.

Treba mi savet pošto mi alternator puni non stop znači ne prekida čak na 2000 obr.puni 30A pa me interesuje šta tu ne valja (osim celog rusa) pa da menjam .Hvala.

Kupio sam prednje gume za rusa, euro lux, uzeo sam petlasove 320-70 20, citao sam vasa iskustva pa ako nekom treba da kazem, ima ih u firmi dil-ju u Backoj Palanci i kostaju 37800, tamo su najjeftinije iako ih nigde nema pa sam se merio po belshini, za sada mi deluju jako dobro i kao da mi je malo prednji trap mirniji, a ostalo cu reci kad ih isprobam.

U kabini belarusa je isto sa fabrickim auspuhom i sa cevnim,a i bez auspuha nije velika buka unutra,sto znaci da se ne moze porediti sa 577 nikako,jer njemu su menjac i diferencijal bucniji od belarusovog motora,bez uvrede ali tako je... Imam i jednog i drugog... ;)

U kabini belarusa je isto sa fabrickim auspuhom i sa cevnim,a i bez auspuha nije velika buka unutra,sto znaci da se ne moze porediti sa 577 nikako,jer njemu su menjac i diferencijal bucniji od belarusovog motora,bez uvrede ali tako je... Imam i jednog i drugog... ;)

Ako nije velika buka u kabini i bez auspuha nisi trebao praviti ni tu cev bezveze,bio bi jos ostriji na gasu............bez uvrede al lupetas oko tih auspuha za medalju:cvetic:

Bacuska je to napravio pre 50 godina I to radi, a stara ruska poslovica kaze, "sto radi ne menjaj" :osmeh:, zato najbolje ostaviti original odzak.

Jel ima neko da se razume u ruske stare servo volane da mi pusti broj na pp?Zezam se oko volana čitav dan i ne mogu da rešim problem.

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Kolege da li mi neko moze reci kolika je visina klipa na 82i i koliko je rastojanje od bolcnija na klipu tj od sredine do donjeg kraja klipa????unapred hvala

Kupio sam prednje gume za rusa, euro lux, uzeo sam petlasove 320-70 20, citao sam vasa iskustva pa ako nekom treba da kazem, ima ih u firmi dil-ju u Backoj Palanci i kostaju 37800, tamo su najjeftinije iako ih nigde nema pa sam se merio po belshini, za sada mi deluju jako dobro i kao da mi je malo prednji trap mirniji, a ostalo cu reci kad ih isprobam.

Koliko je to u eurima ?
Ja sam svoje platio aliance 320 70 r20 340 eura
I stvarno djeluju široke i jesu. Nešto mi prodavač objašnjavao da su to šire gume nego inače na 320 70 r20 već sam i zaboravio šta mi je objasnio.

Nazad
Vrh