MTZ Belarus

Bez uvrede ali kakvi su vam to auspusi pa to je obicna prohromska cevcina koja nema nikakvu funkciju sem da vam dim ne ide u oci. Za mene je auspuh sa loncem koji sluzi da masina bude tisa,a da ujedno ne gusi i ne davi motor i da uspori protok izduvnih gasova!

Jeste obična cev ali u njoj nema nikakvih pregrada kao u onom njegovom loncu ,puno bolji odziv na gasu, nema više prigušenja izduvnih gasova sad nesmetano idu brzo i odma napolje a mašina samo peva:ppozdrav:

Zahvaljujem se članu milanberarus920 na izradi auspuha:ppozdrav:
img0230.jpg
img0227.jpg

Kolega drago mi je da si zadovoljan,da te sluzi dugo,dugo... ;)

Menjam gumice na cilindru c-100 sto podize poteznice,kupio sam set gumica znate kakvog su kvaliteta...ali sticajem okolnosti nadjem i gumce original caterpilar silikonske koje bi mogle da zamene onu gumicu koja je karika,e sad me muci samo to sto je dosta mekanija od ove Ruske sta mislite da je pametnije uraditi?

Ne znam, samo vidim da ni ona fabrička lončina im nije neko baš sretno rešenje. Težak je dugačak na određenim obrtajima puno vibrira i trese, brezone odvrne a i grana ume da se slomi.

Radoslav78z je potpuno u pravu za sve sta je rekao ja imam auspuh samo cev na 820 vec 4 godine samo u zetvi psenice ga skidam i stavim fabricki,ima dosta prednosti za razliku od obicnog lonca 1.laksi je tako da nema nikakvog pucanja grane niti bilo cega 2.izduvni gasovi brze izlaze tako da nema obilnog dima kad se prebaci u vecu brzinu i da gas 3.samim tim i traktor se manje greje 4.bolji odziv na gasu i naravno na kraju zvuk mi se jako svidja sto naavno nekom nece jer o ukusima ne treba raspravljati...

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Najviše me nerviralo kad tog fabričkog auspuha kad idem osmom zec pa u devetu dimi iz njega kao iz parne lokomotive.

2.izduvni gasovi brze izlaze tako da nema obilnog dima kad se prebaci u vecu brzinu i da gas 3.samim tim i traktor se manje greje 4.bolji odziv na gasu
Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока
Igrate se vi,i to sa preklopnim osiguracem-pa kad vas osine po prstu(i dzepu)...poenta i jeste kod atmosferskih motora da sa "druge" strane postoji neko koliko toliko prigusenje izduvnih gasova...pa kad cikne radilica...

Ne znam, samo vidim da ni ona fabrička lončina im nije neko baš sretno rešenje. Težak je dugačak na određenim obrtajima puno vibrira i trese, brezone odvrne a i grana ume da se slomi.
baš kontra kolega fabrički je jako lagan i zato i puca i vibrira ,ja sam uzeo od proizvođača koji pravi za zetore i duplo je i teži ideblji je lim i ne vibrira skoro nimalo a pucanja nisam imao nikakvih.da ne zaboravim koštao je skoro duplo nego original fabrički

Bez obzira kako god, ja sam se odlučio za ovo iz razloga što sam par puta već dotezao brezone vremenom se otpuste, bojao sam se da mi ne pukne grana od vibracije a ne zbog nekog svog hira, ne vidim nikakav argumentovan dokaz zašto bi takav auspuh smetao radu motora i radilici ,ima članova na forumu(više njih) koji imaju ovu kombinaciju već godinama i nisam čuo da se neko žalio:ppozdrav:

images

Ovi su izasli fabricki sa ovakvim auspuhom, a jos i danas rade,bez tog hvataca varnice, kojeg smo i mi samo u zetvi stavljali,kada smo ih i mi imali, Istini za volju imali su manji br. obrtaja nego 820

Poslednja izmena:
Jbt,ja Sam u tri belorusa ukucao preko 15000 rh I samo jednom mi je pukao onaj odlivak na koji se natakne auspuh.Sta vi radite sa njim kad vam se to tako cesto kvari?

Sent from my Gigaset QV830 using Tapatalk

cale je pre 20 godina stavio zakrivljenu cevcugu na t40 umesto auspuha i nikad nije imao nikakvih problema sa motorom

Nazad
Vrh