MTZ Belarus

Da li može negde da se nađe samo osovina od centrifugalnog filtera pukla mi prilikom rasklapanja i odvrtanja
img0082.jpg
img0083.jpg

Kako treba da stoji onaj tockic ispod sewdisa na razvodniku hidraulike kad je polugica u neutralu,dali treba da ze zavije ili dvije?

Ako ti je polugica u neutralu onda taj točkić nediraš jel nema svrhe, on se koristi u plivajućem položaju da smanjiš reagovanje hidrulika tojest trzaja prilikom reagovanja hidraulika.

Da li može negde da se nađe samo osovina od centrifugalnog filtera pukla mi prilikom rasklapanja i odvrtanja
Ja bas trazim pumpu za volan na netu ,video sam osovinu centrifuge na sajtu lazara,ja imam account tamo,cena ti je 7.7 eura,imas i ovde nesto,strana 68-69 http://agropanonka.com/katalog_delova/82-1/82-1.html

Nego moze li neko da mi pomogne,ove godine sam resio da sredim volan na rusu,posto vec godinama mi ide tesko,prosle godine sam svlacio obe prednje cizme i nijedna nije zapekla,i sad u zatvaranju brazde vidi se iz kabine kako obe ''zive,tj idu gore dole.
No meni i dalje volan ide tesko,jedino na skoro 1500 obrtaja onda popusti,tj okrece se lako,sta bi tu jos mogao biti problem,ako nije do cizama,ili ima jos negde da se pogleda ili je pumpa kaput ?

Ako ti je polugica u neutralu onda taj točkić nediraš jel nema svrhe, on se koristi u plivajućem položaju da smanjiš reagovanje hidrulika tojest trzaja prilikom reagovanja hidraulika.
a kako onda mogu nastelovati da brze spusta,bas,bas sporo spusta poluge,a tek kad nema nista zakaceno treba mu 3-4 minuta da spusti poluge,a ruckica ispod sedista na regulatoru je u neutralu (mije ni na grubo ni na fino podesena)...

Jel postoji negde neki majstor da moze zacepiti rusa da nigde ne curi ulje na hidraulici...? :) :D (cim resim jedno curenje,pojavi se drugo,i tako u krug,ne primecujem da mi prosipa mnogo ulja,litar za 5-6 meseci,ali me nervira kad vidim kapljice)...

Nece zardjati nikad. Ma rus voli biti alav i balav i kupati se u ulju i blatu. Da su kvalitetniji delovi i resenja pojedina i kvalitet gumica mozda bi se lakse resilo. Neko mora novce zaradjivati na delovima a vise se i netrudim da sve zadihtam 100%. Nikad se nezna zasto je to dobro

Gde ima da se kupe ti sundjeri za gramer sediste??? U Agropanonci sam pitao i nisu imali.. Neznam sad.. Kupio bi i ja kad naidjem jel se habaju...

Nazad
Vrh