R
rad78
Guest
Da li može negde da se nađe samo osovina od centrifugalnog filtera pukla mi prilikom rasklapanja i odvrtanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako treba da stoji onaj tockic ispod sewdisa na razvodniku hidraulike kad je polugica u neutralu,dali treba da ze zavije ili dvije?
Ja bas trazim pumpu za volan na netu ,video sam osovinu centrifuge na sajtu lazara,ja imam account tamo,cena ti je 7.7 eura,imas i ovde nesto,strana 68-69 http://agropanonka.com/katalog_delova/82-1/82-1.htmlDa li može negde da se nađe samo osovina od centrifugalnog filtera pukla mi prilikom rasklapanja i odvrtanja
a kako onda mogu nastelovati da brze spusta,bas,bas sporo spusta poluge,a tek kad nema nista zakaceno treba mu 3-4 minuta da spusti poluge,a ruckica ispod sedista na regulatoru je u neutralu (mije ni na grubo ni na fino podesena)...Ako ti je polugica u neutralu onda taj točkić nediraš jel nema svrhe, on se koristi u plivajućem položaju da smanjiš reagovanje hidrulika tojest trzaja prilikom reagovanja hidraulika.
imaš u agropanonci ja sam kupio prije dva mjeseca ali samo od sjedišta od naslona nemaOd gramerovog sedista na 820 mi se istrosili pohabali sundjeri.Imali negde da se kupe posebno da nekupijem celo sediste inace je oko 200e novo.
znaci da ne bacam pare...