Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Par pitanja,jel ima odvod iz kadice za odvod kondenzata,drugo......sto ti je nabio susac tu bezveze mogao je kod motora da se tu negura,i trece......ako tako ostane radijator grejanja to nece dobro grejati
Ovaj traktor je sinov,a njegov kolega i otac su montirali kao prototip, inace montiraju klime za kola. Uzeli 500e koliko znam, ove detalje sto si me mitao ne znam ali mogu ih pitati. Inace ta montaza je jos jesenas izvrsena, pa se malo i koristila klima. Sad je traktor ususkan ali bice jos slika kasnije
- - - - - - - - - -
daj jednu sliku odnapret slikaj hladnjak klime...
Meni je covek iz NS-a ugradio dve na Kombajn sa TFT monitorom za 15000 tisucaGde ste kupili kameru i posto ?
Naruči preko aliekspresa,nema šta nema,dolazi bez problem ovde kod nas se naručuje sve i svašta.Gde ste kupili kameru i posto ?
Danger ,zašto da je preskočim?Prašina nije dobra za moju astmu a nisam neki ljubitelj klime,od dva zla biram manje. Ako imaš neki dobar razlog ne znači da te neću poslušati
Ovo što ja imam u ponudi je od prijatelja sa studija inače završio procesno mašinstvo,cena je 700 eu i kaže da su ti što rade za agropanonku neviđeni lopovi. Nisam ga pitao oko detalja gde stoji hladnjak ali čim se raspitam javim.
Danger, mislim da mi bilo dobro zameniti kondenzator sa onim krupnijim sacem da manje nakuplja prljavstinu. Imaju firme koje prave te kondenzatore. Jedini problem je sto se mora ispustiti gas (trebalo bi da je R134A) pa posle ponovo napuniti sistem. Sad ne znam koliko to kosta, ali za punjenje zamrzivaca istim gasom majstori uzimaju oko 20e.