Ljudi, da li znate gde moze da se nadje polovan komplet reduktor puzajucih brzina?
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Zna li iko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, da li znate gde moze da se nadje polovan komplet reduktor puzajucih brzina?
Dali ima neko od forumasa mtz 1221.3?Koja mu potrosnja?Jel moze da vuce 4 brazde plug?
имам ја
вучем 4 бразде ладно, потрошња му је 21-25 л по хектру, а просек је 23 литра, али код мене је земља мало лакша, није скроз али нека среда
https://www.youtube.com/watch?v=QUkTsF8BfWE
занимал те шта још ?
A 4 brazde obrtac da li moze?
Koji je ovo zahvat na snimku?
Ja imam isto Belarus 1221/3. Kod mene je laka zemlja ja sa mojim vučem bez problema obrtač 4x42cm brzina od 9-11km/h a potrošnja je od 10-14 litara po lancu ili od 18-24 po hektaru, zavisi kakva je godina. 2013 je prosečna potrošnja bila 10,5 lit po lancu(jutru) a 2014 13,5 litara. Snimak nemam ali evo par slika mog traktora i pluga.Dali ima neko od forumasa mtz 1221.3?Koja mu potrosnja?Jel moze da vuce 4 brazde plug?
koja je marka
koja je marka
Fali mu i par litara farbe i biće ko bombona,znam da farba ne ore ali...
Zna li neko koliko košta klima za 1221?