Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
552 89 godiste kompresor na motoru nije na mjenjacu .e jel na njemu mjenjac od stare 52 il 82 .dal moze polovit il ne kakvi su im volani ,i imal 1000 obr na kardanu
A gde se nalazi mrežasti prečistač? Ako moze neka slika?
Postoji samo na modelima 1025-1221...na donjem delu zvona.A gde se nalazi mrežasti prečistač? Ako moze neka slika?
I posle ne valja MTZ(kad zatajji),a ljudi ga teraju po 1000 rh,a da i uopste nisu upoznati sa masinom,sta gde ide,kako se odrzava...Maintenance free traktor!Ja nisam ni znao da postoji taj mrežasti prečistač, ja sam mislio da ima samo onaj centrifugalni .
Ciscena je centrifuga menjaca na prvom servisu i posle sam ja jednom, nije bilo nicega...Sta sam recimo preskocio, mazanje lezaj spojnice-druk, nisam menjao filter ulja hid. sistema (tu mora da je katastrofa), nisam proveravao nivo ulja u prednjem mostu, nisam proveravo zazor ventila.
Sad cu dotegnutu glavu i ventile prestelovati, nosicu i dizne na proveru, na koliko ih treba nastelovati-dizne?
Imam 2 ni u jednom nisam nasao...piše nemaš pravo uputstvo turbo dizne idu 215-225 bara a obične na 175
140 ide,a mozes u nedostatku istog sipati 90...Treba da dolijem ulje u glavnom prenosu i desnom reduktoru prednjeg pogonskog mosta, koje se ulje nalazi unutra bog sveti zna!! Znam da su mi ovi iz servisa rekli da je komplet ulje u traktoru motorno 15-40, bilo bi suludo da je ovde to ulje, mada mi deluje da je gusce al je i hladno napolju...jbm liga sad.