Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto 1e kg.kad se vec dohvatiste tegova,zna li neko koliko kostaju prednji tegovi za novi tip rusa od 45 kg...
Nasli di da oru ,ove godine smo dizali trecu glavu na kverdelandu,nemoz da vuce 952 u ritini3 glave,napunio ripne jedva se sa dve borio.Mali plug za Belarusa 892..
Ivane ako treba da se ulaze u njega onda i cena ide dole.A to prodavci nece da priznaju.
Jasta mojaJa mislim da je to Tomina 52.
Negreje se,ne mumla prima gas bolje i od 892,farban jeste toliko je bar zasluzio mada bi moglo opet malko ga naspricati,ima sprovedene izvoda nazad jer je radio sa beracem,ovo malko sto je slinav nije strasno ipak je to rus putem ne bacaju tockovi ko sto znaju jer mu je radjen stub,pumpa,centralna matica ona dole sto drzi spone,prednja vuca radi,blokada eto jedino je to mana ta kabina ali napisao sam u Curugu ima jedino sto je zelene boje 150e odlicna mada meni nije potrebna jer u zadnje dve godine traktor skoro pa neradi jedino ga povremeno palim i malo po dvoristu i ulici proganjam,a sad razmisljam za 1300e neka njega tu gde jeste pa mozda ovih dana i odem po tu kabinu makar da se sa njime njive obilaze!@Tomo VS
Sedi u njega, probaj ga. Ako mumla ili se greje, bataljuj ga.
Ako je ispravan onda razmišljaj o ceni između 1300 do plafon 1800e (ako je predobar).
Farban je, sređivan, čizme su mu od 82 (što je dobra stvar), nema tegove, nema kabinu, masna mu je kolevka od nekog curenja, masan je oko pvp, bar mu je izvučen izvod za hidrauliku pozadi.