Pa verovatno na 3000 zato i stavlja tih 200.Ako sam pazio na casu mtz 52 ima 70 ks u odnosu na ursusa od 55ks ili nesto tako to i nije neki napredak, po meni je bolje resenje 82 a za nesto vise od 5000 moze se naci i sa sirokom kabinom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bole,preradjeno je koliko sam ukapirao jer ili negde stalno curi pa dolivaju za dz ili gazda nece da dresi kesu za novo ulje.
NA. rekoh ti danas ne volEm da nekom ispunjavam matematicke zelje.Novac se tesko zaradjuje i ne baca tako lako.Za svoje novce mogu da biram a ne da natrcavam ko zdrebe na rudu....Onaj drugi sto si stavio link koliko vidim na slikama...fale mu oba kardana i srednji deo izmedju kardana,znaci prednja vuca nije u funkciji,glavcine su razlicite jedna od 52-ke a druga od 82-ke,curi mu klip a u klipu preradjeno ulje,curi ispod stuba volana,prednja guma losa.
A ima li negde da neko daje traktor i novac pride?Tako je čini mi se najbolje kupiti traktor.
A ja sticem utisak da treba da dam 2500 za neku grobinu kojoj vise fali nego sto ima.I naravno da cutim.
Na forumu citam jedno,po oglasima drugo a kad odem da vidim,vidim deseto.
Da ne budem dosadan pozdravljam vas sve i hvala na savetima.
Neško skoro pa kao uragan Malo je nezgodno kad neko sedne iz nekog traktora kao što je npr. imt 533, 539 u to staro sokoćalo pa dok se ne navikne. Ja sam mislio da ću u kanal odleteti zajedno sa traktorom, nikako ga obuzdati. Ali sve je stvar navike. Sada ga zatvorenih očiju vozim po beloj liniji bez problema, nema nikakvog cimanja.