Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad sam nasuo ulja u ovo tu ozgor je curilo vani treba da menjam gumice ili sta tu ima vec pa sam hteo da pitam dali je dosta ovako rastaviti ili ima za rastaviti jos nesto .Hvala.[/URL][/IMG]
U oranju sam imao problema sa 1221, traktor se ugasi posle par sati rada i nece da upali. Posle ispustanja vazduha iz sistema upali i tako u krug. Promenio sam sve bakarne sajbne. Da li rezervoar ima negde odusak, posto na poklopcu nema? Da li je neko imao slican problem?
kad sam nasuo ulja u ovo tu ozgor je curilo vani treba da menjam gumice ili sta tu ima vec pa sam hteo da pitam dali je dosta ovako rastaviti ili ima za rastaviti jos nesto .Hvala.
U oranju sam imao problema sa 1221, traktor se ugasi posle par sati rada i nece da upali. Posle ispustanja vazduha iz sistema upali i tako u krug. Promenio sam sve bakarne sajbne. Da li rezervoar ima negde odusak, posto na poklopcu nema? Da li je neko imao slican problem?
treće ni nema sve i jest u biraču ili ispod njega