Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tegove u zadnjim tockovima imaju sad i 82.1 ali donju poteznicu ne,koliko sam 82.1 video samo kuku su imali plus nemaju ni onaj drzac gde ide donja poteznica kod njih je kao kod starih ruseva zatezne poluge su u sredini...evo kako to izgleda na 820 nije me mrzelo da slikamJa kad sam uzimao jedine razlike izmedju 82.1i 820 su bile sto je 820 imao stepenice sa desne strane,limove oko motora.Sve ostalo bilo apsolutno indenticno.Znaci i tegovi u tockovima i poteznice.....
To sam i ja cuo da je razlika samo u tim stepenicama i limovima,a nasao sam i na agropanonkinom sajtu da 82,1,820 standard i 820 eurolux imaju svi iste motore a cene su za po 1000evra u +!A bas da za stepenice i dva lima dam 1000evra vise bas mi se i nedaje. Cene 82,1 19990evra, 820 STD 20870evra, a 820 eurolux 21890evra pa razmisljam ako nema nekih tehnickih poboljsanja zasto dati skoro 2000evra vise?!Ja kad sam uzimao jedine razlike izmedju 82.1i 820 su bile sto je 820 imao stepenice sa desne strane,limove oko motora.Sve ostalo bilo apsolutno indenticno.Znaci i tegovi u tockovima i poteznice.....
Daleko je udobniji to jest nema tolikog struckanja,tezi prednji kraj,sire gume manje propada bolji grip brze se izvlacis iz blata ukratko 820 ravam most ti je fakticki 1025 samo za nijansu slabiji i naravno drugaciji menjac...Vidim da se ljudi najcesce odlucuju da kupe 820 ravan most e sad ne znam koja je prednost u odnosu na onog sa cizmama