grunt
Član
Ulje u vazdusnom filteru i onu mrezicu bar je kod mene na 820 tako.Mozda imas suvi precistac pa je prljav do panja ili nesto nije u redu sa protokom zazduha koji ide u usis.Ruska elektrika je cudo sve na dugme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Orao sam ja bez tocka ali sa 2 brazde... Doduse za tu rabotu mu ni netreba tocak plug potone do kraja a ti nemas zasto da gledas nazad jel ga vuce bez problema...
Komšo a da li si zapazio možda da li je plug negde ponirao dublje pa se oslanjao na točak ili je jednako išao i stalno visio u vazduhu?Kad sam orao sojište, najveći deo vremena mi je točak bio u vazduhu. Tako da po meni može da ore bez točka...
Dvoumio sam se i bio u dilemi da li uzeti trobrazdni 12 ili 14 coli a više njih me je ubeđivalo da uzmem 3x35, i kad sam vro kukuruz tu dilemu mi je rešio jedan 82.1 (traktor je 2004god) sa Vogelom onim većim M podešenog na 32cm(pokazao mi čovek) ,videvši ga kako se znoji sa tim plugom i to dobro ,doduše imao je i predplužnjake.Oblak dima se pružao iza njega sojište je rađeno i tada mi je izgledalo tako da je to ipak velik plug za 80ksPogotovu u vasoj zemlji ide 820 sa 3x30.
Oraću s njim redovno zimsko na 25-27cmAl jedino ako ore za pšenicu
Moja opaska se odnosila na post člana cira92.Oraću s njim redovno zimsko na 25-27cm
Komšo a da li si zapazio možda da li je plug negde ponirao dublje pa se oslanjao na točak ili je jednako išao i stalno visio u vazduhu?