paorpaor
Član
Kad si zadnji put menjao antifriz u njemu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je,nesme da se zadrzava i da klokoce dok sipas.@ddragan
Tako sam i mislio da ocistim hladnjake.Malo naftom,malo vazduhom i masinom za pranje.
Protok pretpostavljam da moze da se proveri tako sto cu sipati vodu i pratiti kako voda izlazi.Ako ide dobro,onda znaci da ni celije nisu zapusene? Je ' tako?
Necu lagati-voda je njemu (ali gradska )Tako je od kako sam ga kupio.Kad si zadnji put menjao antifriz u njemu ?
@ddragan
Tako sam i mislio da ocistim hladnjake.Malo naftom,malo vazduhom i masinom za pranje.
Protok pretpostavljam da moze da se proveri tako sto cu sipati vodu i pratiti kako voda izlazi.Ako ide dobro,onda znaci da ni celije nisu zapusene? Je ' tako?
Hvala vam svima na savetima i na pomoci
Jeste da je sutra praznik,ali moracu sutra to da pokusam da sredim.U utorak planiram da spremam za setvu(ako bude vreme dozvolilo),pa cu videti kako sta se desava i izvesticu vas.
Da izvestim
Razlog podizanja temperature je bio nista drugo nego prljav hladnjak
Moja greska,onoliko koliko sam video,zakljucio sam da je cist.Tek kad sam skinuo hladnjak ulja,video sam koliko ima prljavstine.Srecom,temperatura nije bila pevise visoka,pa nece biti nikakvih posledica.
Danas sam tanjirao i temperatura nije prelazila 65 stepeni.
Sledi kupovina antifriza i najverovatnije termostata