grunt
Član
Odvrni cerevo od rezervoara i filtera sve komplet im dobro isperi vrelom vodim ima da rice kao bik posle toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna li neko otkud dollazi nafta u bos pumpi tamo gde se nalazi 400ml ulja za podmazivanje, tako sada tu ima nafte do poklopca.,pocelo je i da preliva .
Zna li neko otkud dollazi nafta u bos pumpi tamo gde se nalazi 400ml ulja za podmazivanje, tako sada tu ima nafte do poklopca.,pocelo je i da preliva .
Jeste to drug,znam da negde sigurno ima uporedjivanaja ali tema ima jace od 800 strana , pa mi je malo problem da nadjem... Pozdrav...Udji prvo u temu ruski traktori ,pa onda udji mtz ,imas tamo nekih uporedjivanja.
Meni je dzon metno ulozak neki srpski cena 1600 kom jeb ga radiac pumpa ili elementi,cesto i novi ac preliva,nazalost...
ulozke dizne ako neko zna neke "kvalitetne" ,neka napise,jer ja sam sve zivo probao,i dosta kratko traju...
Pa mislio sam da smanjim broj akumulatora koje kupujem,2 za rusa,jedan za zetora + dva auta + jedan koji ide na kombajn i berac. ali i ja sam sumnjao u tu odluku da izbacim anlaser na 24v,samo sam hteo da cujem misljenja.A da li se smije znati razlog prelaženja sa konja na magarca? oću reći čemu ta preinaka
Zaboravih da pitam,koliko ti u proseku traju ta dva akumulatora?Ja imam 2 x 100 Ah i sistem na 12V, i kad je hladno ujutro teže pali. Kad jednom kresne, onda dalje svaki put pali na zub, ali to prvo paljenje ujutro mu je problem. Moj savet ti je da ostaneš na 24V paljenju.
Samo ti udru viledu a za te davače se ne brini.
Jeste pogotovo ako je o toj nuli i o tom davaču pisano na svakoj četvrtoj stranici unazad.To što neki ovu temu prate samo gledajući slike,postavljajući iste je stvarno za ćutnju.