talianu
Član
Danger jedno pitanje,proletos kada sam imao problema sa lamelom ,malo smo je dotegli i išao je do danas u oranju otkazala . Da li je vredi ponovo dotezati ili bi bilo pametnije da se zameni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove danasnje lamele mnogo krace traju nego one od pre 15-20godina,ja se ne secam da smo pre samo zbog lamele rastavljali nase ruse, nego kad je bila generalna na motoru ili na menjacu, pa je tom prilikom i lamela zamenuta, a tu je proslo bar 7-8 godina najmanje
Ove danasnje lamele mnogo krace traju nego one od pre 15-20godina,ja se ne secam da smo pre samo zbog lamele rastavljali nase ruse, nego kad je bila generalna na motoru ili na menjacu, pa je tom prilikom i lamela zamenuta, a tu je proslo bar 7-8 godina najmanje
Kolege moze li mala pomoc? na 82.1 ne moze da se vrati iz sporohodne u brzohodnu.Palica od menjaca nece ni malo da krene u polozaj brzohodnu.sta bi tu moglo biti?jel viljuska u pitanju?
Jel ti ide u brzine? Ili menjač neće levo desno da ide?Kolege moze li mala pomoc? na 82.1 ne moze da se vrati iz sporohodne u brzohodnu.Palica od menjaca nece ni malo da krene u polozaj brzohodnu.sta bi tu moglo biti?jel viljuska u pitanju?
Možda bi trebalo da zameniš i opruge korpe kvačila....Znaš li možda šta bi trebalo izmenjati ?
Jel ti ide u brzine? Ili menjač neće levo desno da ide?
Meni je pre dve nedelje ta sipka pukla, tj kraj sipke. Meni nije hteo da ide levo desno. Isao je menjac ali je mogao samo u prvu brzinu da ide i u rikverc. U tom polozaju je ostao.
Zamenjeno sve sa Dangerovog spiska i komplet korpa,zamajac je ok.Možda bi trebalo da zameniš i opruge korpe kvačila....