Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro ulje imas u njoj..![]()
Pa sta sad da radim?jesu ovo busene rupe urezan navoj pa zavijeni brezoni i na njih navrtke???jesi to skidao prednjicu i bušio rupe?
Pa sta sad da radim?
jesu ovo busene rupe urezan navoj pa zavijeni brezoni i na njih navrtke???
.Salim se naravno ide to tako od proletes kad gledam u uputstvu za upotrebu pise da je to lampica od filtera vazduha,ali nisu isti simboli to me buni traktor je 99god.
Jaooooooooooooo zajebao sam se izvinjavam se lampica sa leve strane prva s leva izvinjavam se![]()
Hvala kolega jos jednom izvinjenje!!!
,medjutim sta reci za traktoriste kojima treba ruska elektronika i kompjuteristika da signalizira da traktor ima fabricki ugradjen filter vazduha te da je "izgleda" zaprljan pa se pali tamo neka zuta lampica(cudo i da se upalila uopste)........

Pa zato i pitam! Nadam se da neki od majstora sa foruma ima odgovor.
Mnogo mi to deluje osetljivo da zbog max namotanog volana odmah stradaju pumpa i creva. Nekad sam prisiljen da tako motam jer nemam drugog izbora, i ako se odmah desi ovakav kuršlus onda j***š i rusa i njegovu tehniku. Sve se nadam da je ovo zbog nekog ventila koji nije propustio ulje u takvoj situaciji, ili ću se u protivnom namenjati creva i creva...