Bi Zeleni
Član
Koja je cena guma 15.5/38 i 13.6/38?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega kod mene su serviseri zahtjevali da sipamo dvotaktol u prvih 50 sati rada baš da ne bi došlo do zaribavanja dijelova u pumpi.Nas novi 820 jos nije krenuo ,taman sto je razneo cascenje 4rs i servis je morao skinuti bos pumpu,navodno ne vraca se poluga sa kojom se gasi i zato nema snagu
Te Belshina gume su teski bofl od gume...kao nas trajal.ni jedan ravan most nije izdrzao duze od 4 do maksimalno 5 godina da sva ne ispuca...a o tim njihovim 18.4-34 nije vredno ni polemisati...nova guma ima ionako plitku saru,a trosi se veoma lepo...pretpostavljam da je vama pukla sa unutrasnje strane,i to popreko gume rascep?podvala teska.Sinoc imao havariju. Crkla spoljasnja zadnja 18.4 34. Na njemu su belshina moze li se staviti drugi proizvodjac i da se upari bez posledica i zna li neko gde ima te dimenzije gume potrebna samo jedna i to nova.
Bas tako. sa unutrasnje strane pukla, tj tako je polovan stigao. Jel Voltyre bolja? I da li se gadja sa ovom Belshinom? Ili da se zestoko isprsim i promenim obe sa recimo Mitas? To mi nikako ne odgovara, ali sam nisam pametan, a traktor stoji jako zalosno. Desna kaput.Te Belshina gume su teski bofl od gume...kao nas trajal.ni jedan ravan most nije izdrzao duze od 4 do maksimalno 5 godina da sva ne ispuca...a o tim njihovim 18.4-34 nije vredno ni polemisati...nova guma ima ionako plitku saru,a trosi se veoma lepo...pretpostavljam da je vama pukla sa unutrasnje strane,i to popreko gume rascep?podvala teska.
Bas tako. sa unutrasnje strane pukla, tj tako je polovan stigao. Jel Voltyre bolja? I da li se gadja sa ovom Belshinom? Ili da se zestoko isprsim i promenim obe sa recimo Mitas? To mi nikako ne odgovara, ali sam nisam pametan, a traktor stoji jako zalosno. Desna kaput.