paorpaor
Član
Zasto 3 remena dnevno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sejem sa Torpedima na brzom kardanu do 1500 obrtaja motora
Rus ima i polozaj kada kocnica ne deluje,tako da ovo nije prava info...garantovano-vec nekoliko godina sejem sa 82 i majevicom.a narocito pri iskljucivanju kardana,problem je sto rus nije kao IMT kad iskopcas kardan on i dalje inercijom ide i staje sam od sebe,rus ima kocnicu i kad iskljucis kardan on istog trenutka zablokira
Rus ima i polozaj kada kocnica ne deluje,tako da ovo nije prava info...garantovano-vec nekoliko godina sejem sa 82 i majevicom.
Za sejanje na 1000 obrtaja jedino sa 4 reda i covek sa jaaaako neznom nogom u traktoru...
Nazad je ukljucen kardan,neutral sredina(i malo pre sredine iskljucuje,ali to je vec do podesavanja) i skroz napred kocnica...kod mene je tako...zamisli da nije tako kako bi izgledao rad sa beracem ili pak nekom ozbiljnijom masinom?A koji je to polozaj molim te........
I ja polako pustam ili gasim kardan i kad gasim oltovku i kad gasim presu
Ja vec nekoliko godina sejem sa rusom i na 1000 obrtaja kardan i nisam jos ni jednom menjao remen. Samo kad gasim kardan to radim direktno na polugu koja uzubljuje kardan i onda nema problema jer kardan staje polako kako ga turbina zaustavlja.
Svaka cast na brzini,pretpostavljam da tom brzinom sejes samo soju?Ja sejem rusom(82.1) sedmom,gas oko 1700-1800.Devetoredna majevica na 540obr kardana
Tako je soju sejem tom brzinom.Svaka cast na brzini,pretpostavljam da tom brzinom sejes samo soju?
A cvorka ti kad si stigao i stakla da zatamnis,svaka cast,,,,,,,..............
malo si preterao sa prednjom sajbom
100 evrica i maloKoliko je kostalo zatamnjenje stakala?