Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Manometar pritiska ulja mehanički sam stavio ali sam uzeo sa redukcijom tako da je će biti oba,taman da vidim koji voli da laže
navoj je 0.9mmKoji je navoj na davaču ulja (taj koji je sad u redukciji), pitam zbog reducira, hoću i ja to da napravim? I koje dužine je potrebno crevo za taj dodatni manometar, da se namontira sa desne strane volana, iznad ručki hidraulika?
Ja mislim da nema 0.9mm vec je navoj 1mm.0.9 je nesto colovno a rusi ne raade na colove vec milimetre.navoj je 0.9mm
552 nema na svakom klipu grejac.
To je frankestajn izgleda.Jel ima zeca-kornjacu?Komsija ima neki 552,tako pise u saobracajnoj i na nalepnicama na haubi.Motor na njemu ima svaki klip grejac i ima 9 brzina menjac.Jel to 552 ili je to neki matorac sa limarijom i kabinom od 552.
Inace slabo se razumem u ruje.
Komsija ima neki 552,tako pise u saobracajnoj i na nalepnicama na haubi.Motor na njemu ima svaki klip grejac i ima 9 brzina menjac.Jel to 552 ili je to neki matorac sa limarijom i kabinom od 552.
Inace slabo se razumem u ruje.