talianu
Član
Gde dođu davači za brzni kod 1221?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde dođu davači za brzni kod 1221?
Citam u uputstvu da ako sat ne pokazuje brzinu verovatno je uzrok struja do davaca pa bih da proverim. Neradi mi brzinometar od oranja paa je vec pocelo da me nervira.ispod rezervara,ima dva,zavrnuta su odgore na poklopcu kucista diferencijala tacno naspram zadnjih poluosovina.......sta te muci.....
Zna li neko raspon obrtaja kardana kad se prebaci na 1000 kod mtz 920. Interesuje me na koliko obrtaja motora ima 500 obrtaja na kardanu.
Citam u uputstvu da ako sat ne pokazuje brzinu verovatno je uzrok struja do davaca pa bih da proverim. Neradi mi brzinometar od oranja paa je vec pocelo da me nervira.
Lose podesen ugao ubrizgavanja PVP...moje misljenje,slican problem imali.radjena pumpa i dizne pre 5 radnih casova u agropanonci
Sutra gledam pa javim,nema na displeju nikakva kockica(nula)
ako je do davaca onda na satu treba da imas nacrtanu malu nulu (0) ili kao kocka,ako je levi davac onda sa leve strane sata,ako je desni davac onda i na satu s desne strane se upali ta kockica,pogledaj ispod kabine da se nije steker raskacio,meni se desni raskacio pa je brljavio,sidjem i vidim da se raskacilo
1000o/min je prilicno neupotrebljivo. Dosta korisno je 540e tj. eko mod, da pri 1500-1600o/min traktor ostvari 540 obrtaja kardana. Ne znam da li MTZ ima tu varijantu.