MTZ Belarus

Kod mene desetka na 820 lose radi pri manjim obrtajima motora. Na 1025 je 14 i radi super. Tako da planiram da stavim 14 i na 820 samo kad nadjem ::novac:: vremena :osmeh:

Pa i nije skupa, samo sto moja koja je na traktoru ima tek 500 rh. Pa zbog toga nikako da resim da je promenim, malo me je zao da gulim farbu na srafovima. :kisa:

Mnogo me pitaš. :osmeh:

Majstor kaže da mi je ugradio veću pumpu, a da li je veća ili manja i koja (10, 14) ja ne znam jer pre toga nikad nisam video ni jednu ni drugu. Uglavnom ugrađena je nova, ali je curila. Onda je majstor rasklopio i bilo je špena između neke dve ploče gde su neke gumice. Kad je taj špen očistio više nije curila.

zdravo
jeli vec neko menjao-popravio davac za kilometar sat
posto ne meri brzinu traktor(952),i verovatno levi davac ne radi
pozz

Ja trenutno imam Rusa 82 stari i mnogo se bolje pokazao od bilo kog Imt-a ... Pazi rus ima 9 brzina i svaku mozes da polovis osim 9 a na Imt-u mozes samo jednom a ovde mozes 2 puta .... Iskreno Rus je Traktorcina a ne traktor ...

Ovaj auspuh mu je neko pravio verovatno,moj komsija je uradio nesto slicno,malo veci za ult,skupo izadje.....ali je i dugotrajno.

Može li neko od članova foruma da mi kaže koja je orginalna farba za Rusa MTZ 82 (stari tip) ? Hvala . Srdačan Pozdrav ..

Nazad
Vrh