Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad setvospremacite sa rujom da li ukljucujete prednju automatski ili prinudno? planiram da radim sa prednjom ali ne znam kako da je koristim.da li je treba iskljucivati na izlasku na leniji ili se moze okrecati sa ukljucenom?
Koje ulje sipate u filter za vazduh, sae 30 ili 40 u pitanju je 820
Idi na sajt Lazaro http://www.lazaro.co.rs/ ,registruj se i tu mozes da vidis sve sto te zanima,a i cene,naravnoDa li mi neko moze reci, gde ima da se kupe prednji blatobrani za rusa, samo plasticni delovi i koja cena???
Da li mi neko moze reci, gde ima da se kupe prednji blatobrani za rusa, samo plasticni delovi i koja cena???
Ja sam ih skidao dugo godina, cak i prednji kardan, dok nisam omatorio i nije mi lako, sad ne diram nista,i distansere ostavljam. Covek treba sebe da stedi dok moze a ne traktor.da li trpe zadnje gume a i prednje na 820 u radu sa spremacem ako ima prednje i zadnje tegove (polumeseci) mislim da je ipak bolje da ih skinem.